[]

18+ Erkekler için ertesi günü hapı

Diyelim ki tanımadığımız ve hastalık taşıyıp taşımadığından emim olmadığımız bir bayan ile ilişkiye gireceğiz. Prezervatif takmayı ise sevmiyoruz. Ayrıca sevgilimiz "bak copernic benim akarım kokarım yok, bir şey olursa senden bilirim ve seni terk ederim" diyor. Aids gibi büyük hastalıkları saymazsak tehlikeli ilişkilerden sonra güçlü bir antibiyotik içsek ve bir kaç gün sevgilimizden kaçsak riski minimize etmiş olur muyuz ?




 
Aids dışında zaten çokta önemli bi hastalık geçirecegini sanmam ..biraz enfeksiyonel şeyler olabilir oda zaten temizlige dikkat ederseniz sorun olmaz...ama aids varsa o ayrı tabiki :))


  • kalphırsızı  (11.07.12 17:17:32) 
şaka mı yapıyorsun?


  • maraba  (11.07.12 17:17:44) 
Sadece Frengi ve bel soğukluğunda etkili olabilir.

Hepatit,Hiv gibi enfeksiyon hastalıkları antibiyotikle tedavi edilmez.
  • Teyyar  (11.07.12 17:17:46) 
prezervatif kullanın


  • dampire  (11.07.12 17:17:52) 
özet geçeyim; hayır.

olsaydı eğer bu kadar aidsli vs insan olmazdı.
  • icemanr  (11.07.12 17:18:12) 
@icemanr

dikkat ederseniz aids hariç demiştim.
  • Copernic  (11.07.12 17:21:48) 
kadınlar için de ertesi gün hapı hastalıktan koruması için değil, istenmeyen gebeliğe engel olmak için içiliyor.

öyle bir dünya yok. en ufak bir şüpheniz varsa prezervatif kullanın. sevmiyorum diye bir şey yok.

ha 20 sene kadar önce arena'dan öğrendiğimiz lahmacun yöntemi işe yarar mı benim insanıma onu bilmiyorum.

araba hayat kadınının yanında durur arena'nın gizli kamerası kayıttadır. hayat kadını da zaten ekiptendir.
- atla yavrum arabaya.
- yalnız bende aids var ona göre.
- olsun yavrum. bi lahmacun yerim bi şey olmaz.

aids haricinde de cinsel yolla bulaşan ve tedavisi tam olarak mümkün olmayan, belki öldürmeyen ama süründüren hastalıklar da mevcut.
  • kibritsuyu  (11.07.12 17:22:29 ~ 17:23:50) 
günümüzde baya yaygın bir şekilde ve prezervatifin de korunmaya yetmediği hpv varken şaka mısınız?
hem kızı aldatıp hem de hayatını karartmayın yahu biraz vicdan ama.

  • lunedor  (11.07.12 17:34:28) 
bir aids sempozyumunda kadının verdiği bilgi şu yöndeydi: aidsli biriyle girilen cinsel ilişki sonrası 24 saat içerisinde bilmemne aşısı yapılarak aidsin önüne geçilebiliyor.

araştırmadım. ancak kadının bu cümleyi kurdğuna eminim
  • ack3000  (11.07.12 18:04:31) 
aids için pep diye bişey var. etkili olması için, aids vücuda girdikten 72 saat içinde alınması gerekiyor. ama riskli ve zaten başka hastalık riskleri de var. prezervatif çoğunu önlüyor.

www.eksisozluk.com
en.wikipedia.org
  • ermanen  (11.07.12 18:15:35) 
hadi karşınızdaki insana(sevgilinize) zerre kadar saygınız yok aldatıyorsunuz da kendi sağlığınıza da mı saygınız yok yahu? millet kendini parçalıyor cinsel yolla bulaşan hastalıklardan nasıl korunulur diye. kulaklarınızda tıkaç, gözünüzde bantla mı dolaşıyorsunuz dünyada?


  • kedili madam  (11.07.12 18:17:05) 
hpv diye birşey var, duydun mu? Erkekler üzerinde siğil ve taşıyıcılık olarak görünsede, ileride eşinin/sevdiğinin rahim kanseri olmasına neden olunca verirsin artık antibiyotikleri.
-ki hpv ye karsı prezervatif koruyucu değildir.

  • eskarina  (11.07.12 20:17:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.