[]

mevzu var gençler gelin!

yine böyle bi öğle vaktiydi, güzel ülkemde bir önceki dönem tam bir kaos havası hakimken güçlü demokratik hamleler, keskin işbölümlenmesi ve en önemlisi proletarya ile kucaklaşma sonucunda gayet müreffeh bir yaşam biçimini benimsemiş, rantın ve sermayenin eşit dağılıp herkesin mutlu mesut bir yaşam standartında buluştuğu ütopik bir sosyal demokrat yönetim biçimiyle her şeyi yoluna koyduğumu sanmıştım. ta ki bugüne kadar...

kendini bilmez birkaç zirzop, benim yalnız ve güzel ülkeme nifak tohumları serpmeye çalışmış, bu da yetmezmiş gibi serptiği tohumları da yemeye kalkmıştır. bu barbar çapulcu takımı, bununla da kalmayıp özgürlükçü ve demokratik ülkemin temellerine yol yapmaya, yer yer bu temelleri kemirmeye başlamıştır. evet, benim ülkemde her şey hoşgörüyle karşılanır. kimse kimseye karışmaz. zaten özgürlüğünü bu serbestisinden alır. inci gibidir benim ülkem, bal dök yaladır. benim ülkemde karnın-tok-sırtın-pek kuralları işler. toksan mutlusundur. gerisi teferruattır.

lakin bu iğrenç kemirgenler, güzel ülkemin mevcudiyetinin temelleri olan, karpuz, peynir, ekmek ve kolaya olağan gücüyle organize bir biçimde saldırmaya başlamış, türlü uyarı ve caydırıcı girişimlere rağmen bu terörist gruplar, iğrenç saldırılarını artırarak devam ettirmişlerdir. uzlaşı dahil her yolu denemiş olan bendeniz, ülkemi eski günlerine döndürme özlemiyle kavrularak artık son çare olan kimyasal silah kullanımına başvurmayı düşünmekteyim. bunu ben de istemezdim, ama bana başka şans bırakmadılar. ne yaptıysam ülkem için, ülkemin bekası için yaptım, yapacağım. kıyılan canlar, dağıtılan körpeler, sürgün edilen tazeler için çok üzgünüm.

--------

eheheh. olm bildiğin mutfağı karınca bastı, ne kullanayım kovayım bunları?

"yarın hakkın divanına varınca süleyman'dan hakkın alır karınca" ilaçlama san. tic. ltd. şti.

 
domates kabuguna karınca gelmezmisş


  • b w n s p  (10.07.12 15:05:51) 
karıncaların eve ilk giris noktasina "talk pudrası" dokun.. bu onlarin iz surmesini engelleyecektir..

tarafımdna defalarca denenmis %100 basari saglanmistir..
  • bigman  (10.07.12 15:06:49 ~ 15:07:25) 
aga biz bir ara limon denedik. elemanlar ilk başta kaçıyor gibi oldu ama daha sonra alıştılar limona. limonu da yemeye başlamışlardı.


  • benaslindayohum  (10.07.12 15:07:44) 
kolaya nasıl saldırıyorlar acaba?


  • maraba  (10.07.12 15:07:50) 
raid karınca yemi. kesin çözüm.
ayhanitriyat.com.tr

  • november rain  (10.07.12 15:09:39) 
@b w n s p: domatesin bizatihi tepesine çıkmış, artık naapıyolarsa, çılgın atıyolardı, öyle söylim.

@bigman: talk pudrasını deneyeceğim. eyvalla

@maraba: kola ne ki saldırmak ne ki? kola bardaklarının içlerine kadar yardırıyo mübarekler

@november rain: pahalı çözümler bunlar azizim, hem kim çıkıp alıcak şindi onu :/
  • tahret muslugu  (10.07.12 15:12:39) 
karincayi bilmem de uc satiri bos yere okudugumu farkedince kulaklarini cinlattim.


  • keltikfrost  (10.07.12 15:16:39) 
paragrafla satır farkını anladığında bana hayır duası edeceksin halbuki :)


  • tahret muslugu  (10.07.12 15:23:19) 
Geçende (bu dahi anlamındaki de değil, düzeltmeye çalışanı oyarım) Gürkan Kubilay kahve telvesi koyun karıncaların geldiği yeri tespit ederseniz demişti. Doğrudur herhalde.


  • terelelli  (10.07.12 15:38:09) 
bim de satılan karınca tebeşiri var. yere çizgi çiziyorsun ve diğer tarafına geçemiyorlar. 4 tl kesin çözüm. hem de ölmüyorlar.


  • tukenmez adam  (10.07.12 16:50:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.