[]

pasaport noldu

25 haziranda verdik evrakları dün de 19 temmuz tarihli uçak biletlerini verdik baktık çıkacağı yok belki işe yarar diyerekten 15 günde nasıl gelmez bu ya nerden takip edebiliriz durumu?




 
pasaport krizinden haberiniz yok galiba.
gundem.milliyet.com.tr

  • j000ker  (10.07.12 12:15:31) 
ucak biletinizle basvuru yapsaydiniz keske?


  • entrapmen  (10.07.12 12:22:13) 
siktimin pasaportu yüzünden ben de 13 aydır beklediğim "kız arkadaş görme" işini yapamıyorum, harcadığım 1000 küsür lira da götüme kaçıyor. hadi birbirimize sövelim, rahatlayalım.

vize almanız gerekiyorsa sizin işiniz de yalan oldu, soğuk su içebilirsiniz. vize almayacaksanız hala şans var. ama yine de küfredelim.
  • der meister  (10.07.12 12:26:19) 
der meister ben romen vizesi alıcam sabah verince 3 saat sonra vizeli olarak geri iade ediliyor pasaport. onda sorun yok. ama nerde bu pasaport be kardeşim ayıptır amk 15 gün ne?


  • hayvan gibi yazar  (10.07.12 12:32:09) 
geçenlerde '15 temmuzdan sonra iki günde verme düzenine geri dönülecek' yazıyordu.
şimdi baktım, 'kriz giderek büyüyor' yazmışlar.
bana vize de lazım olduğundan bilet almadım. böyle de bilet fiyatlarından yiyeceğiz kazığı (tabi vaktinde gelirse).
  • manuel mandalina  (10.07.12 12:39:04) 
Başvurumdan 15 gün geçmesine rağmen hiç ses çıkmayınca İl Emniyet Müdürlüğü'ne gidip şu acil başvuru dilekçesi midir nedir ondan doldurdum geçen perşembe. Dün de kargoya vermişler. Araya haftasonu girmesine rağmen 4 günde tanzim edip yolladılar.

Bu haftasonuna kadar bekleyin, haber alamazsanız dilekçeniz de yalan olmuş demektir. Ayrıca pasaportunuz gelse bile vize de alacaksanız geçmiş olsun, 19 Temmuz için vizeyi biraz zor alırsınız, biletlerin üzerine soğuk su için ya da değiştirmeye çalışın.

@der meister ve diğer pasaport bekleyip de eline ulaşmayanlar, lan niye son ana bırakıyorsunuz pasaport işlerinizi? Acil durumu olanları tenzih ediyorum fakat seyahat, gezi, onu bunu görme işleri için plan yapıp da pasaportu en son hallederiz diyenleri aklım almıyor.

Edit: Romanya'nın prosedürünü bilmiyorum, dediğiniz gibiyse hala şansınız var.
  • supreme vampiric evil  (10.07.12 12:44:00 ~ 12:45:26) 
pasaport yolda arkadaslar dun evrakı verdık bugun sabah 10 da postaya verılmıs pasaport. bilginize.


  • hayvan gibi yazar  (10.07.12 17:26:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.