[]

SSK sicil no değişmez değil mi ?

arkadaşlar yurt başvurusu için geçen sene annemin skk sicil nosunu sormuşlardı.bu sene de soruyolar ? bu numara değişmiyor değil mi ? yani geçen senekini copy-paste yapsam olur değil mi ?


edit:tikler sonra gelicek şimdi dizi izlicem.

 
ssk sicil numarası da tc gibi sabit bi numara degişmez..


  • kalphırsızı  (10.07.12 11:06:49) 
değişebiliyor. ama bunun nasıl olduğunu bilmiyorum 2 kez karşılaştım.


  • ground  (10.07.12 11:07:01) 
Kesin sonuç ? e-devlet şifreside yok.10 TL ye mi ne alınıyor 2. defa alınınca.


  • michael jackson  (10.07.12 11:08:41) 
normalde değişmez. bir kere verilir ve sabittir. ama bazı dangalak sosyal güvenlik merkezleri sonraki işe girişlerde var olduğunu fark etmeyip yeni numara veriyorlar. ama çok nadir karşılaşılan bir durum.

yine de eğer bana güvenirseniz tc kimlik numarasını verin, iki dakikada bakıp söyleyeyim devletin kayıtlarındaki numarayı.
  • kibritsuyu  (10.07.12 12:09:03) 
e-devlet şifresine gerenk yok. esgm.sgk.gov.tr

bu adrese kimlik bilgilerinle girip tescil kaydı tespiti 4/A dersen görebilirsin.
  • kumulatifvergimatrahi  (10.07.12 12:56:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.