[]

ne olacak bu martının hali?

şimdi bizim yarı kapalı bodrumda çatıdan düşen bir martı var. heralde uçma denemesi yaparken düşmüş ama uçamıyor sanırım şuanda.

babam buldu kendisini bırakmıyor da kedilerden dolayı çünkü hayvanı kedilerden kurtarıp aldı.

kendisi şuan da aldığımız hamsilerle besleniyor. suyu falan var onlarda sorun yok ama artık uçması da lazım.

babam da şuan burada değil bir şey de yapamıyorum. yarın gelecek. biz ne yapalım bu hayvana. uçması gerek artık. çünkü diğer çatılardaki martılar uçup gittiler demekki zamanı gelmiş


mod'a not: bir süre yukarıda kalabilir mi? kurtarmamız lazım bu hayvanı.

teşekkürler.

 
veterinere sorsanız?


  • hayvan gibi yazar  (09.07.12 23:12:37) 
böyle düştüğünde sorun olmayacak ve canı yanmayacak bir yükseklikten bırakıp alıştırma yapmaya çalıştırın? mesela 2-3 metreden üzerine yastıklar konulmuş bir yatağa atın filan. ne bilim ben olsam böyle yapardım heralde.

tabi veterinere danıştıktan sonra.
  • robin crusoe  (09.07.12 23:17:12) 
veterinere gidemiyorum bi kaç gündür. hatta neredeyse dışarı çıkamıyorum. getir dese götüremem.


  • c1b2k3  (09.07.12 23:17:27) 
en azından telefonla danışma şansınız var mı?
tanıdık veteriner yoksa, yardımcı olması için birkaç yerin telefonunu verebilirim.

  • blatta hiberna  (09.07.12 23:22:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.