[]

Interrail için son saatler

Selamlar duyuru sakinleri,

evet başlıktan da anlaşıldığı üzere sabah saatlerinde amsterdam'a uçarak avrupa turumuza başlayacağız. her şeyimiz tamam gibi. checklist'leri defalarca kontrol ettik, eksik gedik yok gibi görünüyor. cebimizde de 1100'er euro para var. (iki arkadaşız, 25 gün avrupadayız.) son bir diyeceği olan, 'şunu yaptınız mı' diyen varsa söyleyiverse, yapmışsak içimizi rahatlatsak, yapamamış olsak da 'ne yapalım, o da olmayıversin' desek. ne güzel olur.

sağolun.

 
almanya ve sırbistana özellikle uğrayın benim için :'(


  • dead and broken  (09.07.12 21:55:40) 
son yapılacak şey: bu gece güzel ve rahaaat bir uyku çekmek, yatağınızı özlersiniz :) iyi yolculuklar ve de iyi eğlenceler.

haa bi de havalalanına gidince damga pulunu almadan pasaport sırasına girmeyin, eheh :)
  • mocha  (09.07.12 21:58:29) 
naylon yağmurluk almayı unutmayın.


  • goldentitan  (09.07.12 22:02:22) 
amsterdam şehir müzesine gidin. türkiyeden geldiğinizi söyleyin, siyahi bir abla var kasada, size merhaba deyip sizin başbakan geçen buradaydı diyecek. coffee shoplarda sarılmış sigaralardan içmeyin, bok gibi. öyle bir niyetiniz varsa oradan alıp kendiniz sarın. belçikaya gidecekseniz grote markt'ta delirium'a gidin ve duvel için. sigara içiyorsanız lucky strike çeşit çeşit her yerde var. paris'te sacré coeur'e gidin, montmartre'dan yürüyerek aşağı inin. müzelere gidecekseniz, özellikle de orsay ve louvre, planınızı spontane yapmayın, biletlerinizi 1-2 gün önceden alın. eyfel kulesinde bi bok yok, demir yığını. güney fransaya gidecekseniz nice doğru seçim. son olarak, karşıdan karşıya geçerken arabalar yol verecekler, şaşırmayın.


  • i ve been mistreated  (09.07.12 22:40:19) 
yurt dışı çıkış harcı,

tuvalet için ıslak mendil,

nolur nolmaz püskevit, kraker falan
  • elektr10  (09.07.12 22:51:10) 
umarım 25 ün hostelde kalacak değilsinizdir :) 1100 euro yetmez çünkü öyle bir durumda. iyi yolculuklar. bol bol eğlenin, her şeyin ucuzuna kaçın. :)


  • artikbenimdebirvolvomvar  (09.07.12 23:32:05) 
paranın tamamını bi yerinize koymayın hacı , bölüp bölüştürüp farklı yerlerinize zulalayın.


  • muslimovic  (10.07.12 02:08:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.