[]

max 150-200 liraya ikinci el bisiklet alınır mı?

yetişkin için yol veya dağ bisikleti farketmez.

büyük marketlerden bisikletçilerden internet sitelerinden bahsetmiyorum bildiğin mahalle bisikletçilerinden bahsediyorum ufak

bu fiyata imkansız mıdır?

 
değildir fakat kaliteli bişey düşürmen zor bence


  • killerbee  (09.07.12 21:45:21) 
hoca 200tlye birinci el bile bulursun ama çok kaliteli olmaz.ama ikinci el sağlam birşey bulabilirsin.


  • maraba  (09.07.12 21:49:09) 
@maraba onu hiç söylemek istemedim, çünkü süper marketlerde satılan bisikletler genelde çocuklara hitap ettiği ve ucuz olduğu için çok çok dandik oluyor. ya ilk düşüşte direksiyonu kıranlar bile gördüm.

ayrıca şuda var abi, ben mesela 2007 de salcano city sport aldım 330 liraydı, çok paraydı o zamana göre, baktım göbekler dandik, gittim shimano deore göbek aldım arka ön, jantları telledim , baktım arka ruble yetersiz onu değiştirdim, kilometre çanta manta taktım. 10 numara alet oldu, geçen satayım dedim 600 lira yazdım kimse cevap yazmadı. sıfırı 1200 lira, benimki satılır mı? satılmaz, ama o fiyattan aşağıda hiç satmam.

bisiklet aliminyum şase, edirneden tekirdağa bile gitmişliğim var, yani kaç senedir kenarda duruyor mesela aluminyum olduğu için pas problemi bozulma problemide yok.

imkanlarını bilemem, ama doğru seçim yaparsan sittin sene binersin, gider bu süpermarket bisikletlerinden alırsan(ucuz olan 26 jant bisikletleri kastediyorum) 2 günde elinde kalır.bide dağ bisikleti kalın lastik, ne bileyim azcık geziye katılayım edeyim dersen, şişiricek seni yarı yolda.tür de çok önemli.

mcmanus un dediği doğru bianchi taş gibi bisiklet, ama şase demirse çok ağır olucak bu seferde.99da arkadaşa bisiklet vermiştim bianchi, hala biniyor ama adamlar azcık sağlam yapalım şaseyi demişler, düşse yerden zor kaldırırsın :)

bisiklet konusunda seni çok iyi anladığım düşünüyorum. bi sabah evdeyim, birden bisiklet almam lazım bisiklet almam lazım diye yanıp yanıp tutuştum, cebimdeki para yetmedi arkadaştan istedim ettim ama, çok garip bişey
  • killerbee  (09.07.12 21:53:08 ~ 22:03:19) 
gayet bulursun.o fiyata temiz bir bianchi bulursan ki bulursun, kaçırma.


  • mcmanus  (09.07.12 21:56:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.