[]

20 lik dişi çektirdim,birkaç sorum var ?

Bugün saat 14 te yarı gömülü olanı çektirdim.


1)Yarından itibaren dişimi fırçalamaya başlayabilir miyim,tükürebilir miyim ?

2)Şu an halen uyuşturucunun etkisi var.Ağrım sızım yok.Etki geçince ağrı başlar mı,gece ağrır mı ?


edit:1 hafta sonra dikişim alıncakmış.

Not:ulan ne köklü dişmiş be,1 santim kökü vardı resmen.

 
dişçi dişi yarıp aldığı için o tarafınla yemek yiyemeyecek, ağzını açamayacaksın. sıcak-soğuk bişi değse rahatsız edecek ve ilk birkaç gün macunun değdiğini düşünmek ürpertici gelecek.


  • mula  (09.07.12 17:00:13 ~ 17:00:45) 
@mula ne zaman fırçalayabilirim onu sordum işte ?

edit:o an doktora soramadım,ağzımı açamıyodum,kanıyodu vs blah blah blah
  • michael jackson  (09.07.12 17:04:25) 
biz ablamla aynı zamanda farklı dişçilere çektirdik. onunki apse yaptı, bir ay kadar uğraştı, yemek dahi yiyemedi dört kilo verdi. benimkiyse bir hafta sonra dikişleri aldırdığımda tamamen iyileşmişti. ilk iki gün ağrım oldu, ağrı kesiciyle yırttım yine de. dört-beş gün ağzımın o tarafına hiç macun sürmedim. üçüncü gün diğer tarafını fırçalamaya başladım ama. seninkini de bilemiyorum ki, sen hissedeceksin zaten. herkeste aynı etki olmuyordur muhtemelen. dişçim bana üç dört gün sıcak-katı yeme demişti, ikinci gün yemeye başlamıştım.


  • mula  (09.07.12 17:10:51 ~ 17:11:28) 
tükürme mümkün oldugunca yut gelen kanı. dişlerini harul hurul değilde yavşça fırçalayabilirsin. o tarafa gitmemeye özen göster ama ilk günlerde.


  • jedilance  (10.07.12 00:23:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.