[]

Babam kalp krizi geçirmiş

Babam Romanya'da. Kalp krizi geçirmiş Cumartesi günü. Haberi bugün 1 saat önce falan geldi bize.

Söylediklerine göre hafif bir şeymiş. Şu an yatıyormuş hastanede. Yarın duruma göre anjiyo olabilirmiş. Hastaneden çıkmasına kesinlikle izin vermiyorlarmış.

Ne olur bu adamın durumu? Biliyorum, müneccim değilsiniz ama anjiyo, hastaneden taburcu yasağı vs. neye delalet eder? Ciddi bir sorun oluşturur mu?

Teşekkür ederim.

 
anjiyo zaten durumun ne olduğunu tem olarak öğrenmek için yapılan bir şey. anjiyo olduktan sonra kesin bir şey söyleyebilir doktorlar.


  • loveinaflipbook  (09.07.12 15:16:10) 
anjiyo kontrol amaçlı yapılan bir olay bakcaklar damarlarda tıkanıklık falan var mı diye? tıkanıklık varsa ameliyat ihtimali olur, yoksa yemene içmene dikkat et derler 2 de ilaç yazar yollarlar.


  • rentts  (09.07.12 15:16:28) 
geçmiş olsun. tam ne olduğunu anjiyodan sonra anlarlar. tıkalı damar var mı, yüzde kaç tıkalı vs. gibi. ama içiniz rahat olsun, krizi atlatmış, bundan sonra kendisine bakacak biraz. zorlamayacak kendini.


  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (09.07.12 15:18:51) 
kalp krizi geçirmiş adamı elini kolunu sallayarak göndermezler tabi, anjiyodan sonra damarların tıkanıklık durumuna bakılır. by-pass mı yapılır, stend mi takılır, yoksa sadece ilaç tedavisi mi yapılır ona karar verirler. ayrıca kriz kalpte ne kadar zarar oluşturmuş o da önemli. geçmiş olsun.


  • albayrak  (09.07.12 15:21:12 ~ 15:22:09) 
İçim rahatladı biraz.

Belirtmeyi unutmuşum, kendisi ile bu sabah konuştum ama hastanede olduğunu bilmiyordum tabii. Sesi kötüydü, iş yüzündendir dedim pek önemsemedim. Bir de kendisi şeker hastası, düzenli ilaç kullanır. Kalp-damar sorunu bugüne dek yoktu.
  • gyroscope  (09.07.12 15:25:54 ~ 15:26:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.