[]

hsbc kredi karti odemesi

cuma aradilar. cumartesi ode bak dosya onumuzde imzamiza bakiyor icralik olacak dediler. sehir disinda odeyecek yer veya hsbc subesi bulamadim, karta eft yapayim diyorum. normalde de oyle oderdim. ama sabah kacta karta gecer, sorun olur mu? bence olmamali..




 
kartsiz öde(t)me yolunu da kullanabilirsiniz.. birkac saat gec ödenen borcu önemsemeyecek bir tanidiginizdan rica edin kart numaranizla bankamatikten ödeme yapsin.. siz de onun hesabina havale yapin..


  • pollyx  (09.07.12 02:50:52) 
eft işleme koyulduktan 15 dakikada geçiyor hocam kaç aydır ödemiyorsunuz ?


  • rapon  (09.07.12 02:51:31) 
öyle imzayla icralık olmaz sırf göz korkutmak amaç.ikincisi eft maximum bi saat içinde geçer.Eft yaparken şube olarak kredi kartları merkezini seçmek gerek


  • Abraxass  (09.07.12 02:54:28) 
yok simdi yapayim eftyi diyorum.. daha pratik olur gibi geldi. bu saatte bankamatige gidecek tanidik da yok.

cok oldu valla odemeyeli.

@abraxass ben kartin bagli bulundugu subeyi yazdim hep call centera sorup. sorun yasamadim.. sadece baska bi bankadaki sanal karti kredi karti merkezi yazmistim subeye..
  • vital  (09.07.12 02:54:33 ~ 02:57:08) 
@abraxass öyle bişey var doğru.


  • saiko  (09.07.12 02:59:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.