[]

Duyurudaki istatistiklerimiz

kaç duyuruya cevap vermişiz, kaç duyurumuz var, kaç duyurumuz tiklenmiş, ne kadar yararlı oluyoruz şu ortamda falan gibi istatistiki bilgilerimize ulaşsak fena mı olur? ya da var da ben saf gibi bunca zamandır görmedim mi?

benim cevap verdiğim ve sorduğum sorular diye 2 tane var da daha genişletilemez mi diyorum. ekşi duyurunun istatistikleri gibi hani.


 
mesela en sevilen, en beğenilen, en komik cevap verenler olsa.

ben de birinci seçilsem filan :)) olabülür mü. olsun hatta.
  • mea maxima culpa  (21.10.08 21:36:31) 
düzgünce cevap vereyim, sayfanın en altında text link olarak bulabilirsiniz istatistikleri


  • raj  (21.10.08 21:41:30) 
ben de düşünüyodum bunu sormayı. herkes gibi ben de merak ediyorum ne kadar yararlı olmuşum etmişim diye. yalnız bu sefer de tribünlere oynayanlar çıkar muhtemelen. gerçi yardım ediyosun sonuçta, iki taraf da mutlu olur. ama işte diğer yandan da cevabını bildiği sorular sorulmaya başlanılır, edilir fln.

not: eheh bu soru diye bir üsttekine yazmışım cevap. ben bu kafayla kime nasıl yardımcı olayım.

edit: @want2die, rectoa'nın istediği daha kapsamlı bişey ama sanırım. yani orası "enler" bölümü gibi bişey. rectoa kişiye özel soruyor.
  • deckard  (21.10.08 21:41:47 ~ 21:42:54) 
"benimkiler"e tıklayınca kaç duyuruya cevap yazılmış, kaç duyuru yapılmış anlaşılabiliyor zaten. Bunun ötesine geçebilmek için duyuru ve cevap oylama sistemi yapılması lazım. O baya ilginç olabilir. ilgi çekmek için çılgınca duyurular yazar gençler, biz eğleniriz. Boku çıkar mı çıkar tabi.


  • blackdog  (21.10.08 22:15:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.