[]

tekerlek

kamyon ve otobüs tekerlek jantları neden farklı? ön ve arka?




 
bir dingilde 4 lastik oluyorsa farklı tip jant kullanılıyor olabiler.


  • nicin ben  (21.10.08 14:52:25) 
Farklı değil ki, aracın tekerlekleri aynı, dorsenin tekerlekleri de aynı ama araçla dorseninkiler farklı sadece...


  • crown  (21.10.08 15:54:48) 
arkada çift tekerlek olduğundan ikinci tekerleğin de bağlanabilmesi için jant kısmmı içeride oluyor sanırım. ben bu şekilde anladım sorduğun soruyu.


  • teritori  (21.10.08 16:08:52) 
o içe gömük jantlı olanda, dingilin sağında iki, solunda iki, yani tek dingil üstünde ikişerden dört lastik var. normal araba jantı gibi olanlarda ise (en öndeki ve onun arkasındaki) bir sağda, bir solda olmak üzere iki lastik var tek dingil üzerinde.


  • kibritsuyu  (21.10.08 16:17:36 ~ 16:18:07) 
soru garipmi yahu allah allah:s

tekrar soruyorum o zaman.. neden ön tekerler dışa doğru arkadakiler içe doğru?
  • orange coffee  (21.10.08 16:52:33) 
bende merak ettim şimdi yani lastikçi öbürünün arkasında bir lastik daha olduğunu anlasın diye mi yoksa ikinci lastik ötekinin jantının üzerine mi monte ediliyor yoksa ikisi de mi?


  • yuto  (21.10.08 17:12:26) 
tek dingile iki tane lastik takilabilsin diye sadece.

bu ondeki disariya dogru bombeli ya hani, ayni sekilde baska bi jantin dondurulup ayni yere takildigini dusunun. )( bu sekilde oldu iste.
  • osuruklu  (21.10.08 17:43:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.