[]

Netbook tavsiyesi

Arkadaşlar uzun zamandır netbook araştırıyorum fakat o kadar çok benzer model var ki karar veremiyorum bir türlü.Aradığım özellikler 2gb ddr3 ram ve 1.66 ghz üstü işlemci ve iyi bir ekran.Bütçem ise 650tl'ye kadar.Var mıdır tanıdığınız netbook bu kriterlerde?




 
hı birde yazmayı unutmuşum pil süreside uzun olacak.


  • dadas9  (07.07.12 14:40:15) 
www.teknosa.com

www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com

bir hafta teknoloji mağazalarından biri indirim yapıyor, takip edersen uygun fiyata alırsın
  • freebird5406_2  (07.07.12 14:42:19) 
samsung n150 kullanıyorum 2 senedir. son bikaç aya kadar gayet güzeldi, şarjı 6 saat civarı gidiyordu falan, ama son 4-5 aydır alet kendini dağıtmaya başladı. bataryası öldü, inanılmaz yavaşladı, touchpad ara ara algılamamaya başladı falan.

yani kısacası alet(n150) çok güzel alet, ama bir buçuk seneden sonra benimki duman oldu.
  • hypervaskulerdondurucu  (07.07.12 14:54:46) 
acer aspire serisi de fena değil


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (07.07.12 16:01:45) 
şimdi adını ultrabook olarak peydahladıkları, netbooklardan daha güçlü özelliklere sahip, 13-15 inch dolaylarında gezen modeller de var. hem şarjları uzun gidiyormuş hem de ince-hafif tasarımları falan var. benim netbookum var. asus eee pc. genel olarak senelerdir iş görmesine rağmen sanki bu ultrabooklar iyi gibi. mesela samsung'a önyargılı bakardım ama hiç fena olmayan makineler üretmeye başladı. diyeceğim, sadece netbook değil, başka formüller de düşünebilirsin.
aynen indirimler de oluyor. illa çok farklı olsun diyorsan sony'nin mini mini modelleri var. çok tatlılar ve pahalılar.

edit: bütçeni görmemişim, afedersin. o zaman asus eeeler iyi. şarjı da ilk alındığı dönem özellikle 7 saat bile gidiyordu.
  • fauxhumanitas  (07.07.12 17:10:47 ~ 17:12:01) 
netbookta samsung öneririm ve mümkünse n570 işlemcili olanından alın

www.bimeks.com.tr
  • mukon  (07.07.12 21:10:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.