[]

Bilgisayarci laptopimin ekranini kirdi

Evet sikayetvar.com un sikayet basligi gibi oldu ama olan tam olarak bu..bir kac haftadir laptobimin ekraninda kablo temassizligindan kaynaklandigini dusundugum kismi bir goruntu kaybi vardi..yani ekranin ortasinda 5-10 cm lik bir kisim gozukmuyordu..kablo temassizligindan kaynaklandigini dusunme nedenim ise ekranla klavye arasina bir cisim( ornegin kalem yada cakmak) sikistirdigim zaman ekran normale donuyordu..neyse bende bir esseklik edip bunu bilgisayarciya gotureyimde bir baksin belki temassizlik oldugundan is uzamaz cata pat duzeltir diyerekten dusuncelerimi besiktasta uyguladim..elemana durumu anlattim klavye ekran arasindaki bosluga birsey sokunca ekranin duzeldigini temassizlik oldugunu dusundugumu falan filan.. Neyse eleman israrla abi bunun ekran degisecek,acip bakmamiz bikac gun kalmasi lazim falan derken bi yandanda ekrani saga sola cekistiriyordu, hocam dur yavas oyle olmaz derken herif ekrani caat ortadan ikiye ayirdi..dedim birader naaptin dediki zaten ekran degisecekti ben yaptiysam senden para almam ( artistik bisekilde soyluyor)ee nasi olacak falan derken Bilgisayar kalsin bakacaz ekranlar 300 den basliyoya falan geldi mevzu..
Aldim laptobi ciktim disari doktora saglam gidip hasta cikan adam misali..
Agalar,beyler ben simdi napam Nereye sikayet edem bunu zabita falan mi..?


 
Üstüne bir bardak soğuk su iç.Şikayet etsende sonuç çıkmaz.


  • ucarkendusupolenkelebek  (06.07.12 22:40:04) 
ifşa et ibneyi.


  • nezaretten taharet  (06.07.12 22:41:41) 
facebook sayfaları varsa ordan döşe...


  • 9kuyruklukedi  (06.07.12 22:44:30) 
Dayaklik picin tekiymis. Polise bildirseydin en azindan dert ederdi.


  • labirent  (06.07.12 22:47:01) 
git konuş.bunu sen yaptın,tamir ediceksin de.artislik yaparsa patronuyla konuş.kendisi patronsa savcılığa giderim başımız ağrımasın kardeşim de,hala artislik yapıyorsa yakındaki sert bi cisimle başına vurmak sureti ile hasar ver.kaç.


  • me gusta  (06.07.12 22:48:19) 
Valla nerden ifsa edilir pek bilmem etmem bari burdan yazayim besiktasta casper bilgisayar..


  • bluewhale  (06.07.12 22:51:42) 
me gusta'nın dediği gibi yap. sert bi cisimle vurma kısmı hariç. haklıyken haksız duruma düşme.


  • leadri  (06.07.12 23:18:27) 
bu durumda en hafifinden facebook'tan rezil etmece hükmü uygulanır.


  • zawisza  (06.07.12 23:35:35) 
leadri + 1

sonra da gittigidiyor'a bak ekran için, hiç öyle 300 lira falan değil. hiç olmadı yan sanayii alırsın, kendin bile takabilirsin.
  • gzg  (07.07.12 00:15:37) 
ortalama 15.4 ekran yaklaşık 100-150 lira arası 300 değil.


  • orpheus  (07.07.12 16:29:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.