[]

iphone 3g wi fi sorunu

emektar telefonum 3-4 senedir sorunsuz bi şekilde kablosuz ağlara bağlanırken birden hiçbir ağı görmemeye başladı. ayarları sıfırladım yetmedi restore ettim değişen bişey yok, sadece hattımdan internet kullanabiliyorum, yalnızca evdeki değil hiçbi yerdeki ağı görmüyor,bi fikri ya da çözümü olan??




 
içindeki wifi ileten kısmında sorun olmuştur. telefoncuya götür ama fena fiyat kitleme olasılıkları yüksek.


  • barky  (06.07.12 20:38:27) 
telefon jb ise ultrsn0w ile unlock etmen ve bazı düzenlemeler gerekiyormuş.nette Ultrasn0w diye aratırsan var bişeyler.bende iphone olmadığından yapamıyorum.yaşasın zamzuuung :))


  • keller  (06.07.12 20:38:43) 
@keller jb değil maalesef nette aradığımda da forumlarda servise götürmek dışında çözülmediği yazıyodu, şansımı denemek istedim

@barky bu kadar eski bi telefon için o kadar masraf yapmaya değer mi yenisi mi alınmalı çıkmazındayım :)
  • hypathia  (06.07.12 20:43:01) 
değmez, yenisini al bence.


  • barky  (06.07.12 21:00:10) 
restore sonrasinda da olmadiysa ve eger mumkun olan son surum yuklu degilse iOS'i upgrade et.. yine cozulmezse de donanimsal bi problemdir ki masrafi aletin kendisinden pahali olur diye tahmin ediyorum..

bende de 3g var ve mesela, donanimsal oldugunu sandigim, sarj olmama problemi vardi bi ara.. sonra iOS'i upgrade ettigimde cozulmustu..

upgrade cozum olmazsa tamirle falan ugrasma, yeni telefon al derim ben..
  • buzzlightyear  (06.07.12 21:18:50) 
@buzzlightyear son sürüm yüklü ve evet maalesef restore ile de olmadı ,iOS'u nasıl upgrade edeceğim peki uzun bi işlemse netten aratayım bilemedim

bonus soru da şu: eğer hiçbişekilde halledemezsem güncelleştirmeleri gelen application ları itunes üzerinden güncelleştirebiliyo muyum?
  • hypathia  (06.07.12 21:28:28) 
upgrade'den kastim guncellemekti iste.. eger son surum(4.2.1 var sanirim 3g icin en son) yuklu ise o da gecerli bi cozum degil haliyle..

itunes'tan guncelleyip atabilirsin telefona evet.. apps kismina girdikten sonra sag altta xx update available yaziyor..
  • buzzlightyear  (07.07.12 00:40:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.