[]

yurtdışına çıkarken rezervasyon

Merhabalar spontan bi şekilde Brüksel'e gideceğim oradan avrupa gezisine başlayacağı da iki soru sorucam.
Birincisi. Yeşil pasaportum var. Brüksele inince benim bi otel rezervasyonuun olması gerekiyor mu? Olmazsa nolur? Hani bana nerede kalacaksınız diyince kalmıcam direkt trene binip gitçem desem olur mu?
İkincisi. Brükselde indiğim gibi gara gidince orada interrail bileti bulabilir miyim?
çok teşekkür ediyorum şimdiden.

 
eminsiniz di mi hocam? Gıcık olmayın nolur, çok zor durumda kalırım öyle bir şey olursa.


  • ikametsiz  (06.07.12 13:06:38) 
emin degilim ama kalicak yer sorabiliyorlar diye biliyorum.ama problem cikmiyor sanirim.

kalicak yer olarak sorarlarsa otelde kalcam gidince bakcam filan diyebilirsiniz.

onun disinda 90 günü gecmediginiz takdirde pek problem cikmiyor.
  • serabetan  (06.07.12 13:09:30) 
gidiş-dönüş bileti işinizi görür. kural olarak kapıdaki pasaport görevlisinin sizi ülkeye kabul etmeme hakkı var(nadiren uygulansa da). vize hukuken ülkeye girişinizi 'garantilemiyor'. böyle gıcık işler.

dönüş bileti varsa aha dönücem çok da meraklı değilim ülkenize diyebilirsiniz.
  • alors  (06.07.12 13:54:14 ~ 13:56:01) 
brüksel'de bana rezervasyon sordular. çakma rezervasyon yap, çıktısını al yanında bulunsun işini sağlama al.

interrail biletini buradan almanı tavsiye ederim.
  • kjswbdlkjfdlkj  (06.07.12 13:59:02) 
oncelikle (bkz: aramaya inanmak)
bu konuyla ilgili yazilmis yuzlerce soru, cevaplanmis binlerce duyuru var.

sonrasinda,
booking.com'a girip, kalis tarihlerini kapsayan bir rezervasyon yapiosun, rezervasyonu yaparken, ucretsiz iptal olan fiyat tipini secip yap.
ciktisini al. sonra rezervasyonu gir iptal ettir.

edit: ayrica madem kalacak bi yere ihtiyaciniz olacak, nie booking.com'dan hostellere bakmiosun? onceden rezervasyon yaparak cok uygun fiyatlarla rezervasyon yaptirabilirsin.

sonrasinda sikinti olmaz.
  • uyku semesi  (06.07.12 14:13:22 ~ 14:15:04) 
brukseli bilmiyorum ama ben nedense hep uxakta bir form doldurdum gittigim cesitli memleketlerde, yani adam kontrol etmiyor gercekten orda mi kaliyorsun diye ama en azinda sallamalik bir adres olsun yaninda hic yoktan veya brukselde gece kalmadan devam edeceksen durustcene bunu soyleyebilirsin.


  • mavicorap  (06.07.12 15:09:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.