[]

vasıta tavsiyesi-beğenisi

selam montenegrolular. şimdi benim uzun süreli araç sahibi olmamın zamanı geldi. daha önce sürekli al sat yaptığım için size motoru nasıl falan sormayacağım. o zaman başlıyorum.
aradığım araç :
-opel astra gtc(h kasa) gibi oturaklı ve karizmatik olsun.
-volkswagen golf mk5 kadar çekici olsun.
-seat leon gibi genç işi olsun.
-içine kız arkadaşım oturduğunda (yani arabalardan anlamayan biri) "vay be ne güzel araçmış" desin.
-öyle çok çok ekonomik olması gerekmesede şehir içi 8-9 ltyi geçmesin 100km'de.
-ford fiesta gibi çok satmış herkeste olması farketmez.
-ikinci elide çok çok mühim değil.3-4 yıl kullanırım.
-bi de unutmadan aşırı parça sıkıntısı çeken bi araç olmasın.
en fazla 30bin tlye kadar olan fiyat aralığında bana bu saydığım özelliklere göre ne önerirsiniz ? (saydığım özelliklerdeki arabalarıda tavsiye edebilirsiniz :) )

teşekkürleeeeer.

 
5k daha koy alfa romeo mito al canısı


  • corvo  (06.07.12 12:57:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.