[]

Şöyle bişey var

Mesela adam soruyor x mi y mi diye, atıyorum ne olsun; kedi mi köpek mi diye soruyor duyuruda mesela. Kedi cevaplarını tiklerken köpekli cevapları tiklemiyor. Ya da şöyle şöyle bir durum var şunu mu yapsam bunu mu yapsam diye soruyor, şunu yapmak istiyorsa şunu için cevap atanları seviyor öpüyor, bunu diyenlere gıcık oluyor falan.

Ulan bamya ve ayran beraber tüketilir mi diye sormuş adam, tüketilmez diyenleri tiklememiş. Alalah tip misiniz abi? Hayır tik falan da sikimde değil de, ne garip insanlar var. İki seçeneği olan sikik bi soru sormuşun insanlar da cevaplamış, kendin gibi düşünmeyen insanlara bu artizlik niye. Niye soruyosun ya da madem. Gecenin dördünde ben de bunu mu dert edindim, evet mınakoyım. Sevgiler.


 
like/dislike gelse iyi boka girer duyuru onu da isteyenler var


  • dynamo  (06.07.12 04:13:22) 
tik doğru cevaba atılıyor mantıken. tamam kedi mi alayım köpek mi? gibi bir soruda her iki cevapta tiklenebilir ama bamya ile ayran tüketilir mi? gibi bir sorunun tek doğru cevabı vardır, tüketilir veya tüketilmez hangisi doğruysa ona tik atılır diğerine atılmaması teoride doğru olur yani.

tik "cevap vermiş" anlamında değil "cevap budur" anlamında olması gereken bir şey.
  • lunedor  (06.07.12 04:14:23) 
ya dostum kafam basmadı pek özellikle bamya ve ayran olayında iyice koptum diyebilirim. inşallah onu yapan bamyalı adam ayran zehirlenmesi geçirir ve senin bu yazdıklarını idrak edecek bilince erişir.

www.eksiduyuru.com sen de bana yardım edersen gecenin dördünde iyi paslaşırız.
  • saliha  (06.07.12 04:15:47) 
abi fikir sorup, işine gelmeyecek şeyler söyleyene "troll" diyen insan da var burada.

www.eksisozluk.com


normal yani. olsun boşver gevşek rahat ortam bence iyi bi şey boku çıkmadıkça
  • LORDS  (06.07.12 04:18:34 ~ 04:19:28) 
biri saliha'ya yardim etsin,her duyurunun altinda ayni linki gormeye basladik :))

bir de bazilari sormadan once bir secenekte karar kiliyor,teyit ettirmek icin duyuru aciyor.karsit bir sey soyleyince de sinir oluyor olabilirler.
  • fraise  (06.07.12 04:19:32 ~ 04:25:37) 
@saliha link daha önce tıklanmış böyle mor mor olduğu halde yine tıkladım, tebrik ediyorum.

@lunedor evet haklısın ancak bahsettiğim şey verdiğin ilk örnekteki gibi daha çok, birden fazla olası cevabı olan ve sırf yoruma dayalı sorularda yapıyolla. adam yorum yapılmasını istediği bir soru soruyor ve eğer kafasındaki cevaba uymuyorsa tiklemiyor falan. dediğim gibi 'tik'i çok önemsediğimden değil, ama insanlar vakit ayırıp cevap veriyor ayıp bir yerde. ayıp olmasından çok gıcık oluyorum biri kendi gibi düşünmeyince bunu yapanlara. böyle yapan cidden bir iki değil çok kişi var. öyle birden şey geldi gece gece.

@ şeklinde cevap vermediklerim sizi seviyorum.
  • dwyn  (06.07.12 04:40:23) 
duymak istedigini onayliyor. kimseyi faydasi olmayacak duyurularda cevap begenmeyip trip yapanlar da var. insan egosu iste.


  • ermanen  (06.07.12 07:14:10) 
(git: 435831)


  • rony  (06.07.12 08:31:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.