[]

Geri Zekalı Türbanlı Kadına Cevap Veremedim...

Arkadaşlar,
birkaç gündür hasta olan arkadaşımın yerine çok büyük bir AVM'nin otoparkında güvenlikgörevlisi olarak görev yapıyorum. arkadaşı işten çıkarmasınlar diye.

mesleğim bu olmamasına rağmen bana çok büyük hayattan ibretlik dersler verdi bana bu iş. 1 tl lik park ücretini vermemek için türlü o.çocukluğu yapanlar mı? ben polisim benim bagajımı aramayın diyen mi, üst kattaki parka 3tl ile park yapılacağını öğrenen çok zengin porche marka arabası sahibi adamın otoparktan vazgeçip bedava yer aramasını mı dersin. çok sinir olduğum şeyler gördüm neyse yarın son gün.

bugünkü çok fenaydı yine;

şimdi LPG li tüp taktıran araçlar otoparka alınmıyor hani bunlar aniden harlaşıyor ve yangın kolay yayılıyor diye...

Bir aile geldi baktım arabada tüp var, kendilerine bu araba ile giremeyeceklerini söyleyip kapıyı gösterdim. bunlar o.çocukluğu yapıp arabaya binip uzaktan çıkarmış gibi yapıp park ettiler köşeye ve indiler (otopark çok büyük göremeyeceğimizi düşündüler)

yukarıdan bunları gören diğer güvenlikçi arkadaş telsizden uyardı yanlarına gittim...beyefendi ben size dışarı çıkın dedim ama siz tüplü araba ile park etmekte ısrar etmişsiniz ne ayaksınız lan siz dedim...

yanındaki karısı mı artık ne iş, türbanlı hatun bağırarak şunu söyledi;

- Baksana bana, söyle bana madem tüplü arabalar tehlikeli, madem bunların park yapması yasak...neden tüplü arabaları üretiyorlar? neden satıyorlar, aklın alıyor mu senin??

ben cevap veremedim buna, ne gibi bir cevap verebilirdim kendisine hala düşünüyorum lan...bunlar imam hatipli falan mı? bu mantık nereden geliyor bunlara?

 
sen orda arkadaşını temsil ettiğin için cevap vermeyerek en doğrusunu yapmışsın. tüpü götüne sokalım anlarız neden ürettiklerini diyebilirdin yoksa.


  • neira  (05.07.12 23:33:28) 
aga tam çirkef çıkmış karı ama @neira'nın dediği gibi ne desen arkadaşını temsi edecek. o yüzden iyi yapmışsın


  • GibsonRules  (05.07.12 23:38:00) 
Ahaha soru süper
Cevap verilmez bu tarz sorulara

  • arden v2  (05.07.12 23:52:02) 
götle birlikte üretiliyoruz hepimiz ama her yere sıçamıyoruz filan diyemezdin tabi @neira'nın dediği gibi bi durum var çünkü. gerçi kendi işin de olsa he diyip geç lan türlü türlü mal var zaten hangi biriyle uğraşıcaksın.


  • cagdassalur  (06.07.12 00:36:36) 
Bu çirkefliktir, baskın çıkmaktır, bunun türban mürbanla, imamla hatiple ilgisi yok zaten.
Ha bide şu var tabi, O bayan oraya parkederek kaç kişinin kul hakkını yediğini hatta buraya mesaj yazanların bile zamanını çaldığını, bunu Allah (c.c.)nün eninde sonunda kendisine ödeteceğini düşünemiyor ne yazıkki :)
Tabi bu işi yaparsan zamanla sende hazır cevap olur her tür insanı idare edebilirsin. Kolay gelsin...
  • commander64  (06.07.12 00:45:27) 
yapman gereken çok basitti;

"bu sorunun muhatabı ben değilim. bu soruyu üreticilere ve kullanmaya izin verenlere sorun. biz bize söylenen talimatlara göre hareket ediyoruz. konuyla ilgili şikayetlerinizi yönetime bildirebilirsiniz."

diyecektin.
  • holy diver  (06.07.12 14:10:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.