[]

ulan bugün yapmaya kalksam cesaret edemem dediğiniz şeyler var mı ?

geçmişte yaptığınız, bugün yapmayı düşündüğünüzde cesaret edemediğinizi hissettiğiniz şeyler var mı ?




 
kıbrısta bir bar adama(bız 3 kısıye gırmıstık ama sonra 1 bar dolusu oldu olay) 2 kişi dalmak


  • hayvan gibi yazar  (05.07.12 22:24:21) 
  • sopiro  (05.07.12 22:25:20) 
geçen yaz ölüdeniz'de yamaç paraşütü yapmıştım, hiç korkmadım, çok keyifliydi. ama videosunu izlerken oha ben ne yapmışım diyorum. tekrar yapamam gibi geliyor.


  • crimson king  (05.07.12 22:28:51) 
21 Eylül 1993 de Helloween'i Chameleon Turunda Berlin'de izlemek icin 3 arkadas karayolu ile Ankara'dan Almanya'ya gitmek.. Konserden sonra cimenlerde, arabada uyuyup bir gun sonra geri donmek.. Giderken Yugoslavya'da savas oldugu icin Bulgaristan, Romanya, Macaristan, avusturya üzerinden Almanya'ya gidip, dönerken İtalya, Yunanistan üzerindne geri dönmek..1 gecelik konser icin 1 hafta yol gidip gelmek..

O zamanlar dunyanin krali bizmisiz.. Kac kez olumden donduk umrumuzda degil.. Simdi herseyi en az uc kez kontrol edip yapiyorum.. :)
  • bigman  (05.07.12 22:36:46) 
baya yüksek bir kayadan denize atlamıştım gaza gelip. şimdi yapamam heralde...


  • purplebutterfly  (05.07.12 22:49:30) 
tanımadığım bir şehirde geceyarısı otobüsten ormanda inmek ve beni alacak kişileri 1 saat kadar beklemek dışında şu anda daha cesaretliyim.


  • african rain  (05.07.12 23:11:36) 
eski evimiz apartmanın son katındaydı. anahtarsız kaldığımda, damdaki havalandırma bacasından borulara tutunarak eve tuvaletten girerdim. yaş 14-15 di. şimdi oldu 28. para verseler yapmam.


  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (05.07.12 23:57:02) 
istanbul boğazı'nın ortasında, çırağan'ın açıklarında duran büyük bir duba vardır. 3 arkadaş gece vakti yüzüp üzerine çıkmış ve yanımızda getirdiğimiz biraları içmiştik. ondan daha güzel bir manzara hatırlamıyorum..


  • jonathan livingston  (06.07.12 01:07:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.