[]

ösym sınavlarına eller serbest gitme gerçeği

efenim,

iki yıl oldu, bitmedi.

ne uygulamaymış arkadaş. adamlar kalemi küpeyi geçtim; anahtarı, bozuk parayı bile almıyorlar. bunun yanında bir emanet sistemi de getirmiyorlar.

ben bu kadar saçma bi uygulamanın bu kadar uzun sürmesini beklemiyordum, şimdiye kadar bir çözüm geliştirilmesi gerekmez miydi yani?

biticek mi sizce bi gün bu uygulama?

çok sinirliyim ya. 25-30 yaşındaki adamları da sınava anası babası karısı kardeşi mi götürsün? hem olan var olmayan var.

 
Ben eşimi sınava bırakıp geliyorum sonra almaya geri gidiyorum. Çözüm bunu bulduk.


  • basond  (05.07.12 20:31:51) 
sınav buddy edincen bi tane kullancaksn gerekli hallerde:d


  • strangerinhere  (05.07.12 20:34:31) 
valla emanetçiler oluyor artık okul bahçelerinde:)

uygulama biter mi bilmiyorum ama kapıda emanet almazlar. bozuk parasını, anahtarını ayakkabı tabanının altına saklayan var, yakındaki bakkala çakkala emanet eden var vs. alternatif olarak. evet saçma ama başka çare yok:)

@want2die: otobüs kartına bişey demezler
  • jangara  (05.07.12 20:38:50 ~ 20:56:11) 
donuma sokuyorum anahtarı, dedektörle aranmıyor bizim oralarda


  • gaza gelen  (05.07.12 20:40:25) 
ya iyi de, çok ama çok saçma şu yapılan muamele. pire için yorgan yakmak mı denir, yoksa çok daha ağır şeyler mi söylenir bilemiyorum.


  • bipolar  (05.07.12 20:44:46) 
saymaya başlayacak olsan her şey söylenir. bu memlekette insanın değeri, gördüğü muamele her yerde bu.

herkes potansiyel suçlu.
  • jangara  (05.07.12 20:47:20) 
bi kere benim otobüs kartımı bile aldılar


  • camasirsuyu  (05.07.12 20:55:36) 
ulaşım kartları, kağıt para, peçete bunlar için sorun çıkarmıyorlar(çıkaran varsa onun gıcıklığıdır) . anahtar, telefon vs. içinde sınav merkezlerinin karşısında köşesindeki dükkanlar " emanet alınır " yazıyor tabi ne kadar güvenilir bilemem.


  • utkucbkc  (05.07.12 22:32:28) 
Sınava tek başıma gidiyorum.
Yanıma yol parası kadar bozuk para alıyorum. Gerisi kağıt para.
Kimliğimi alıyorum sadece.
Anahtarımı da, eğer yalnız yaşadığım evimdeysem doğalgaz kutusunun üstüne, ne biliym yan komşuya, alttaki esnafa bırakıyorum.

Bunları akıl edemicek kadar beyinsizseniz girmeyin lütfen sınava. Bi bitmediniz yahu. Belli nedenleri var ki yapılmış yani böyle uygulama.
  • Saat1  (05.07.12 22:43:26) 
oha adam beyinsiz dedi. bi bitmediniz dedi.
-evet kesinlikle bi yerlerde bi beyinsizlik var-

ben hatırlıyorum olayın ne olduğunu ve böyle bir uygulamaya yine de anlam veremiyorum.
hatta sizin anlamsız atarınıza da anlam veremedim.

belki de gerçekten beyinsizimdir.


edit büdüt: herşeyi olduğu gibi kabul eden beyinsizler kulübüne hoşgeldiniz!
  • bipolar  (05.07.12 23:19:07 ~ 06.07.12 00:19:22) 
bu kadar olayın sebebi şu bizimkiler kopya çeksin, diğerlerinin çekmemesi için elimizden geleni yapalım ya da yapıyormuş gibi gözükelim.


  • utkucbkc  (06.07.12 00:13:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.