[]

Davetiyesiz, rezervasyonsuz vize

Benim bir avrupa ülkesinin konsolosluğuna gidip davetiyem veya rezervasyonum olmadan vize alma şansım hiç yok mudur?

Bildiğime göre ordaki yetkililer sadece buradaki mal varlığına zartına zurtuna bakıyorlar. Mesela bankada 20.000 lira göstersem, birkaç tane evin tapusunu göstersem de böyle vize alma şansım yok mudur? Sonuçta bunları gösteriyorsam boş biri değilimdir ve ülkeme geri döneceğim kesindir.


 
öyle bir kural yok. yeri gelir beş parasız adama vize verirler, yeri gelir zengin varlıklı adama vermezler.


  • avamys  (05.07.12 19:10:51) 
schengen vizesi için bunlar şart diye biliyorum çünkü gerekli belgeler arasında bunlar her zaman belirtiliyor. x veya y deseler ikisinden birini götürebilirsin ama bu saydıkların her yerde lazım. davetiyeye gerek yok otel rezervasyonun falan varsa.

ama o kadar gelirin varsa bilet de alıverirsin ne olacak ki? otel rezervasyonunu zaten sonradan iptal etmek üzere booking.com'da ücretsiz yapabilirsin(otele dikkat et ama hepsi öyle değil).

yani bence riske etmeye değmez hiç. zaten belgelerin tamsa, ekstrem bir durum olmadığı sürece verirler vizeyi.
  • der meister  (05.07.12 19:32:52 ~ 19:33:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.