[]

izmir-tekirdağ en kısa ve düzgün yol tarifi ?

hafta sonu izmir'den tekirdağ'a gideceğim. google maps istanbul'u dolaş diyor.alternatifler var mı? çanakkale vs.. yolları çok mu bozuk?




 
yanlış bilmiyorsam biga-tekirdağ feribotu var. izmir-biga-tekirdağ yapabilirsiniz diye tahmin ediyorum.


  • der meister  (05.07.12 16:08:34) 
İstanbul'a hiç girme, Çanakkale üzerinden daha iyi.


  • zizifos  (05.07.12 17:03:26) 
bu arada: gelibolu'dan tekirdağ'a tamamen tek yön.

edit: yolun başka kısımlarında yok demiyorum, vardır veya yoktur ama en azından bu kısmı (tabi keşan üzerinden gideceksiniz) 150km ve tamamen tek yön.
  • uyuyanadam  (05.07.12 17:19:01 ~ 17:27:47) 
her iki yoluda defalarca kullanmış biri olarak şunu diyebilirim ki;

izmir-tekirdağ arası en iyi tercih çanakkale üzerinden olandır.
çanakkale'de ezine taraflarında bir yol çalışması var.onun dışında yol güzel, seyri de süperdir.

bursa üzerinden giderseniz de balıkesir taraflarında oldukça uzun bir kısımda yol çalışması var.

çanakkale'den de karşıya geçerken kilitbahir hattından geçerseniz daha kısa sürede deniz etabını tamamlar ve yola koyulursunuz.

bursa üzerinden dolanmak çok uzun olur ve gereksiz trafiklere girersiniz.
bu arada hedef varış noktası tekirdağ olarak konuşuyorum.

biga-tekirdağ feribotunun saatleri çok ters olabilir, kontrol edin.
  • icemanr  (05.07.12 17:19:29) 
kesinlikle canakkale uzerinden. oldukca eglenceli bir yol. ege'nin buyuk kismini, bogazi falan geciyorsunuz. kilitbahir feribotlarini tercih edin. hem denildigi gibi daha kisa hem de 4-5 lira daha ucuz.

kaz daglarini asarken dikkatli olun. karsi seritten de savrulup sizin seride gecenler olabilir. dikkatli olun. (ozellikle ilk defa geciyorsaniz)

kemerinizi takin.
hizli gitmeyin, yol uzerinde muhtelif yerlerde radar var. bir kac tanesi onceden farkedemeyeceginiz yerlerde. ozellikle soylemiyorum ki hiz sinirina uyasiniz :)
  • Jaaaccckk  (05.07.12 17:39:58) 
Kaz Dağları hep çok riskli gelmiştir gözüme, ama manzarası eşsiz be abi. Çanakkale üzerinden git diyorum. Yol çalışmaları hakkında pek bilgim yok bu arada.


  • apartmansakini  (05.07.12 17:47:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.