[]

kafayı yedirten security shiled

allam kafayı yiycem ya.
her 60 saniyede bir security shiled diye bişey açılıyor. bilmem ne dosyası bilmem ne virüsünden etkilendei. kayıt ol vs. diyor. hayır diyorum, 60 sn sonra başka bir dosya için aynı uyarıyı bi daha veriyor.

lanet olsun haydi kaydet diyorum, bu sefer büyük mavi-yeşil bişey açlıyor, 1 yıllık şu kadar dolar, 2 yıllık bu kadar dolar. bu zaten kaydet demesem bile her 3 dakkada bir açılıyor.

alttaki seçeneklerde korunmasız devam et seçeneğini seçince tamam diyor ama beş dakka sonra hadi bi daha sil baştan aynı şeyler.

hiç biyerde kapat, sil, uyarma gibi bişey yok.


bilgisayarda avira yüklü. tarattım, virüs falan bulamadı. nası kurtulcam bundan yaa.

ekran görüntüsü alıp resim koyayım dedim. ne wordu açıyor ne painti. virüs var diyip kapatıyor programı. kafayı yiycem ya.

sağ al köşede görev çubuğunda yeşil bi kalkan simgesi var. belki ordan bulursunuz ne olduğunu...

 
superantispyware portable indirip bi taratıverin


  • hjarteblod  (05.07.12 13:54:42) 
Aynısını bu sabah yaşadım. Malwarebytes yükleyip tarat bilgisyari direk temizler.


  • UluMemo  (05.07.12 14:19:48) 
iki programı da indirdim ama maalesef onları da çalıştırtmıyor. anlaşılan bize yollar göründü...


  • halanne  (05.07.12 16:00:03) 
bilgisayarı güvenli modda açıp deneyin bir de?


  • hjarteblod  (05.07.12 16:08:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.