[]

almanyada gezilecek görülecek yerler

bir grup almanya da dahil olmak üzere turistik bir geziye gideceğiz. almanyada nereleri gezip görelim?

hangi müzeye gidelim. plan kapsamında ülkedeki bir üniversiteyi de ziyaret etmek istiyoruz, hangi üniversiteye gidelim?

ülkeye nerden girip nereden çıkalım. istanbuldan kendi aracımızla gideceğiz.

ve almanya ile ilgili her ütrlü bilgiye açığız teşekkürler.

 
müze olark frankfurtta çok sayıda var ortada bir şehir uğramak zor olmaz bakabilirsiniz (yahudi müzesi vardı bi tane, bir sinema müzesi vardı başka da var çok sayıda)
Şehir olarak Heidelderg ve Dresden çok güzel (heidelbergin üniversitesi de gezilebilir- tıp/fenci iseniz) Otomotiv/mühendislik aachen teknik, genel olarak berlin ve münih büyük şehir olup üniversiteleri de sağlam olan yerlerdir. tabi özel bir laboratuvar veya kütüphane görmek istiyorsanız içerden adam bulmak gerekebilir :)
Bir de freiburg güzelmiş onu gezmedim.
Bence bir bavyera şehrini (münih gibi) bir de kuzey şehrini mutlaka karşılaştırın içimde kaldı ben yapamadım da :D
  • niye ama  (05.07.12 02:16:30) 
bulgaristan sirbistan macaristan avusturya ve almanya rotasini izlerseniz sirbistandan sonra hizli ve güzel bir otoyolda seyahat etme sansiniz olur.. viyenanin dibinden gecersiniz.. o yoldan da salzburg üzerinden münihe cikarsiniz.. Neuschwanstein'i görmenizi öneririm..
almanyada otomobille bolca dolasacaksaniz, bir navigasyon her kösebasini size gösterebilir.. mümkün oldugunca güclü bir otomobille gidin otobanlarda buna ihtiyaciniz olacak..
yine münih civarinda regensburg güzel ve tarihi bir sehir.. savaslarda en iyi korunabilmis yerlerden..
  • pollyx  (05.07.12 02:55:48) 
Berlin'de Zeus Sunağının (Bergama'dan götürülen) olduğu müzeye gidebilirsiniz (adını unuttum). Düseldorf gerçekten güzel bir şehir, o tarafa doğru çıkarsanız gezin bence. Oradan da Hollanda'ya geçebilirsiniz.


  • zizifos  (05.07.12 03:02:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.