[]

bana kız bulmayın

bana kız bulmayın, kız bulmayı öğretin.




 
"slm, asl, burası kastı msn var mı?"
denendi %100 çalışıyor.

  • lunedor  (04.07.12 23:46:48) 
çirkinlerle ve şişmanlarla başlayıp biraz toyluğu at üzerinden. sonra diğerlerine geçersin yavaştan.


  • markasiz  (04.07.12 23:47:22) 
@markasiz dediğini diyen çok var, bana saçma gibi geliyor ama gerçekten işe yarar mı?


  • gonul_isleri  (04.07.12 23:48:15) 
  • hersheyss  (04.07.12 23:49:06) 
murphy yasaları'na göre aramamakla başlayabilirsin işe. aramayınca hop diye önüne düşecektir o.


  • devilred  (04.07.12 23:51:09) 
markasiz'in dediği bence işe yaramaz. muhtemelen kızlardan çekiniyorsun. istediğin kadar konuş ilgini çekmeyenlerle; ilgini çeken birini gördüğünde daha önce öyle birine konuşmadığın için yine elin ayağına dolaşacak.


  • der meister  (05.07.12 00:12:23) 
Kendin öğrencen. Başka yolu yok.


  • joker hakki  (05.07.12 00:13:02) 
vay anasını bi 80630 yazdık millet davetiye sormaya başlamış:))))


  • hersheyss  (05.07.12 00:15:34) 
ciddiye alıp ciddi bir cevap vereyim

- üstüne başına yatırım yap. kızlar neden durmadan alışveriş yapar sanıyorsun? bir insanı ilk görüşte kıyafetlerine, ayakkabısına, aksesuarına bakarak tartarsın. sonra davranışı, mimikleri ve en son karakteri. malesef durum ilk çağlardan beri böyle. öyleyse en iyisi kendine bir tarz belirlemen ve ona göre giyinmen. eğer çok esmersen beyaz gömlek giyme mesela.

- temizliğe dikkar et. kirli sakal bile bırakacaksan düzgün bırak. her gün duşunu al, parfüm parasına kıy güzel kok. roll-on kullan. sivilce-siyah nokta cilt problemlerin varsa temizleyici vs kullanarak geçirmeye çalış.

-şimdi geldik daha zor kısımlara. ilk olarak tanışırken hem kendinden söz et, hem de onun hakkında sorular sor. ne çok kendinden söz edip onu bunalt ne de ondan söz edip olayın zevkini kaçır. misal bir olayı anlatıyorken neyse gerisini ileride anlatırım de. bu sayede hem uzak görüneceksin hemde ilerisi dediğin için temelli bir ilişki olduğunu düşünecek.

- kızın üstüne fazla varma. durmadan mesaj atıp arama. mesaj at, o cevap vermezse üstemeleme. kendini bir bok sanmasın.

- en önemlisi ilk 3-4 buluşma önemlidir. güzel yerlere götür. paraya kıy. yemeğe çıkarma da içecek içelim filan de. sonra yavaşça avm lerde buluşmaya başlayın. işler ilerlerse, gönüllerde bir olursa buluşulan yerin önemi olmuyor zaten.

- sorunlarından söz etme. eğlenceli konulardan konuş. kitaplardan filan söz et.

- ve sakın ha güzel diye kendini beğenmiş kızlarla takılma. o cinsleri ilk baştan anlarsın. seni egotatmini için kullanmamalrına izin verme.

oy oy... ciddiye alıp baya yazdım umarım işe yarar.
  • you are my lethe  (05.07.12 00:25:06) 
özgüven,cesaret,çene


  • mukon  (05.07.12 00:45:06) 
Işin gücün eğitimin bahsedebileceğin başarıların olsun. Kadınların en çok önemsediği kriter.


  • Struttin  (05.07.12 01:22:53) 
babacoli benim de genel olarak katıldığım bir ekol iyi çene olacak, ağzın laf yapacak der.

az da olsa katıldığım diğer ekol ise ya paran olacak ya da y.r..g.n diyor.

iki ekol de tarafımdan denenmiş ve başarılı sonuçlar alınmıştır.

unutmadan doğaçlama en iyisi, ezberlemeye falan kalkma lan söyleyeceğin lafları.
  • kendal  (05.07.12 05:17:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.