[]

eski gay dostu reddedebilmek

Üniversitede eşcinsel bir arkadaşımız vardı. Arkadaşlığımız anca ders aralarında çay içip hocaları yermek ve not alışverişi yapmaktan ibaretti. Herkesin kötü gözle baktığı ve 2 yıl boyunca yanında hiç erkek arkadaşı olmayan çocuğa kol kanat germiş gibiydik. Hani derler ya kadirşinas diye, öyle bir çocuktu işte. İşe de çok yarardı, en çalışkan kızların inci gibi notlarını verirdi bize. mutual fayda sağlıyorduk yani Mezuniyetten sonra da koptuk gittik.

Geçen gün kız arkadaşımla bir kafedeyken karşılaştık. masamıza davet eder etmez sanki üzerinde bir büyü varmış gibi sevgilimi etkilemeyi başardı. 35-40 dakika filan boyunca aralıksız muhabbet ettiler. sonra sevgilim çocuğu bir akşam yemeğe davet etti. Adres olarak da benim evimi gösterdik. Neyse bu 3-5 gün sonra geldi paso eski günlerimizden, birbirimizi ne çok kollayıp sevdiğimizden filan bahsetti. bu sefer çocuk rotayı bana dikmişti. 2 saatlik akşam yemeği programının tamamını bana ayırmıştı sanki çocuk. numaralarımızı aldık ve gönderdik. o günden beri beni arıyor velet akşam bir şeyler yapalım mı, yakında evlenirsin zaten sen bari bekarlığın tadını çıkar, çok çalışıyorsun bu akşam kendine bir ödül ver falan filan. her seferinde nazikçe reddediyorum; ama adam yazıyor sanki bana. Hiç adetim değildir ama küfredip kapatacam bir gün telefonu o olacak. numaramı mı değiştirmeyi düşünüyorum ciddi ciddi. hayır adam evimi de biliyor atık bir gece kapıda bulacağım diye korkuyorum.

çok ikilemde kaldım ya. bir yanım belki üniversite yıllarında olduğu gibi dostsuz ve yalnız kalmış olabileceğini ve tekrardan bir nebze dahi olsa arkadaşlığa muhtaç olabileceğini düşünürken bir yanım da çocuğu kenara çekip dövmek istiyor. anlamam ki bu işlerden hiç, ne yapsam ne etsem de o 3 kuruşluk monoton hayatıma geri dönebilsem?

 
Kibarca reddet. Sonra dozunu artırırsın.


  • ahmetcan44  (04.07.12 22:44:23) 
sevgilini at konuşmaya her seferinde. yazıyorsa durumu anlar ve uzak durur.


  • devilred  (04.07.12 22:44:30) 
durumu açıkça ve kibarca belirttiğin takdirde hiçbir gay daha fazla yazmayacaktır bence.


  • shyzore  (04.07.12 22:46:27) 
bence reddetme. yanlış anlıyorsun durumu.


  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (04.07.12 22:57:05) 
bir gece çık ne olucak ? ne kaybedeceksin ? emin ol seni becermeyi veya altına yatmayı düşünmüyordur.. muhtemelen niyeti herkesin onu dışladıgı ortamda ona ''kol kanat geren'' çıkarcı!! oldugunu fark edemediğinden dost bildiği kişiyi özlediği için yapıyordur. kadın olsan kezbansı derdim , erkeğin böylesine murtaza diyorum.


  • mortac  (04.07.12 22:59:39) 
eğer adamı genel olarak arkadaş olabilecek biri olarak görüyorsan takıl bence, mavijojo'nun dediği gibi... ve belki de gerçekten yalnız bir dönemindedir.

evrenos gazi'de de ne netice varmış yahu.
  • hewit  (04.07.12 23:05:03 ~ 23:08:42) 
adam eski sevdiği bir arkadaşını görmüş, eğer etrafında çok samimi arkadaşları yoksa görüşmek istemiştir. zaten senin gay olmadığını, o taraklarda bezin olmadığını anlar onlar merak etme. git takıl sırf gay diye yargılama, arkadaşın olarak görüş.


  • r_u_h  (04.07.12 23:07:19) 
neden dövmek istediğinizi hiç anlayamadım. üniversite yıllarında sizinle herhangi bir ilgilenmesi olmamış gibi görünüyor, olsaydı söylerdiniz zaten. e kız arkadaşınız olduğunu da biliyor. yalnız kalmıştır, eski bir arkadaşı görmenin heyecanıyla davet etmiştir sizi bir yerlere. neden yazsın size? önyargılarınızın esiri olmuşsunuz.

hadi olmaz ya diyelim yazıyor olsun, bu sefer de çok karışık bir şey yok ki? ilgilenmediğinizi söyleyeceksiniz, bitecek gidecek.
  • montreal  (04.07.12 23:12:33 ~ 23:16:07) 
valla ben bir insanin herhangi bir insani reddetmesi ustunden cevap verecegim heteroseksuel disi olarak.
birinci en kolay ve sempatik cozum her zaman hedef sasirtmaktir, yani baskalariyla tanismak iliski kurmak konusunda cesaretlendir. hem naif sohbetlere gir, asla belalti muhabbet yapma, sakalara girme. eger manidar birsey soylerse bir anda buz gibi ol, eger mesajlasiyosaniz cevap yazma, telefondaysan sessizles. ne gerek var oyle kafa goz yarmana, birisi goz ucuyla sana bakti diye abisine dovduren kiz misin sen yahu? insanlik hali insanlar birbirinden hoslanabilir, ki bu bile kesin degil yani, gerekli elektrigi alir uzaklasir merak etme. kirma cocugun kalbini...

  • mavicorap  (04.07.12 23:13:54) 
aktif mi pasif mi


  • iplikci  (05.07.12 00:49:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.