[]

böyle bi ağaç gördünüz mü?

gölün üstünde aynı böyle manzarası olan bi yer var mı türkiye'de?




 
Var ya. Rize, Fındıklı Pisxala (Arılı) Deresi üzerinde göl ve bu şekilde bir kaç ağaç var. Meyveleri oluşturabilirsiniz.. :)

fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net Açılır mı bilemedim. :/
  • balekmek  (04.07.12 11:44:58 ~ 11:47:08) 
var olmamı. ancak bu görüntülerin çoğu aslında suda veya su kenarında yetişen ağaçtan çok suların zaman zaman yükselmesi ile oluşan görüntüler.


  • ground  (04.07.12 11:46:30) 
genelde bahar dönemi , yağmurlardan sonra su seviyesi yükseldiğinde büyükçekmece gölünde bile böyle ağaçlar bulmak mümkün , meyveleri opsiyonel siz yerleştirmelisiniz ama (:


  • mortac  (04.07.12 11:48:01) 
edirne'de meriç nehrinde var


  • killerbee  (04.07.12 12:00:22) 
Böyle bir ağaç gördünüz mü? diye sormuş, gördük dedik işte ya. Koyduğum fotoğrafta evvet dere var, lakin kayanın önünde göl oluşmuştur, adı da Kakumi Gölü'dür. Kayanın sağ tarafından da bahsedilen ağacı görmek mümkün. Biz de oturuyoruz o ağacın üzerine, suya atlıyoruz oradan, bunun adı da ''klonglamak'' oluyor Karadeniz'de. :)


  • balekmek  (04.07.12 13:42:03) 
sevgili LORDS adam gölün üstünde manzara soruyor, illa göl olması şartmı peki? adamın aradığı şey, benim anladığım su üstünde bu şekilde ağaç ve arkasındaki manzara

git edirne'ye meriç nehri kenarına al bir sürü bu manzaraya benzeyen yer var?

hem nehir olmuş göl olmuş, çokta önemli meseleler değil bunlar, niye triplere giriyosun, van gölüne topun mu kaçtı yoksa?
  • killerbee  (04.07.12 13:58:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.