[]

Yalan Dünya dizisi neden seviliyor?

Öncelikle iyi geceler.

İlk izlediğimden beri aklıma takılan ama bir türlü soramadığım bir soru vardı. Şimdi can sıkıntısından fikirlerinizi merak ettim.

Çok fazla yerli dizi izleme alışkanlığım yok. Leyla ile Mecnun meşhur olmadan önce ilgiyle takip ediyordum, bir de Üsküdar'a Giderken vardı.. Yenilerden de İşler Güçler..

Derdim aaa gönderme var, aaa şuraya selam çaktı, aaa çok absürd filan da değil. Sonuçta zevk meselesi. Kabul. Ancak Yalan Dünya dizisi kadar itici diyalogların olduğu bir dizi gerçekten izleniyor mu? Yoksa Gülse Birsel Avrupa Yakası kredisini mi yiyor?

Zerre kadar zevk almadım. 5 dakika zor dayanıyorum. Hele o kadın karakterleri aptal aptal resmetmiyor mu, beni daha da deli ediyor.

Sizin düşünceleriniz?

 
sikseler izleyemiyorum.. hani hakkaten izlemek icin zorladim. gulmek istiyorum, dizi ariyorum ama aciyorum 5 dk dayanamiyorum arkadas.


  • alideemir1  (03.07.12 23:59:29 ~ 23:59:51) 
genellikle entel takılan bir kesim izliyor. elitler yüceltiliyor netekim . yapacak başka bir şeyleri de yok entellerin , takılıyorlar öyle .


  • cirkingariban  (04.07.12 00:00:23) 
yalan dünya'nın birkaç bölümünü izledim. sırıtamadım.


  • erobur  (04.07.12 00:01:27) 
abartmak/hakaret etmek için söylemiyorum, senaryo ve diyaloglar bazında akasya durağı ile arasında bir uçurum göremiyorum. yalan dünya'da oyunculuklar çok daha iyi tabii ama dediğim gibi ikisine de sırıtmıyorum bile. diyalogları komik olmayan bir sit-com'da neye gülüyorlar anlamış da değilim hala.


  • evandro roncatto  (04.07.12 00:08:07) 
"Zerre kadar zevk almadım. 5 dakika zor dayanıyorum. Hele o kadın karakterleri aptal aptal resmetmiyor mu, beni daha da deli ediyor."

Gülse'nin tiplemeleri sıktı artık.İlla birini yamultmak zorunda mı dizilerinde..Artık çekici gelmiyor,herkes yeterince doydu bence o abartılı tiplemelere..Hiç izlemiyorum hele o ağzı yamuk kadın orda olduğu sürece hiç de izlemeyeceğim.Bir kaybım da olmayacak açıkçası
  • ladybug  (04.07.12 00:12:53) 
oyunculuklar, karakterler, öyküsü ve son olarak espriler... bana gayet sıcak bir dizi gibi geliyor, bir samimiyetsizliğini görmedim. ben de leyla ile mecnun'a tahammül edemiyorum mesela ama o da çok seviliyor. zevk meselesi işte...


  • ruhibirbanyo  (04.07.12 00:21:10 ~ 00:34:45) 
ilk bölümünden başlayıp takibe almıştım diziyi ama 7. ya da 8. bölümden sonra mı ne kaçırdım bi iki bölüm sonra da devam edesim gelmedi nedense. beni kendine bağlayamadı malesef oysa kolay bağlanırım dizilere. prodüksiyonun alası var ama bir l&m değil gözümde. yine de sezarın hakkı sezara demek lazım kalitesiz bir dizi değil.


  • olkol  (04.07.12 00:31:38 ~ 00:32:27) 
kötünün iyisi olduğu için.


  • benaslindayohum  (04.07.12 10:02:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.