[]

bir scooter sorusu daha..

selamlar.
aramaya inandım ama aradığım cevabı bulamadım.soruma gelirsek maxi scooter almak istiyorum.çin malı motorlar için sakın alma dediğinizi duyar gibiyim.5000-6000 tl verebilirim. o fiyatlarda ise mondial buffalo 250 ve 2.el aprilia 500 bulabildim.evet çin malı dayanaksız,sağlam dil vb ama ilk motorum olucak.. 2.el düzgün ama en az 8-9 yıl kullanılmış apriliamı almak daha mantıklı yoksa sıfır mondialmı? ayrıca 5000-6000 tl civarlarında başka maxi scooter önerileriniz varsa beklerim..

ps=bunlarda motorların linkleri= www.mondialmotor.com.tr

www.sahibinden.com

ps2=illa ilandaki aprilia yı alıcam dye birşey yok.örnek olsun bu model.

 
yukardakilere bişey diyemem ama honda nın sıfır scooterını alabilirsin sanki o paraya. hadi sıfır olmadı, 1 yaşında..


  • hope ender  (03.07.12 23:52:30) 
suzuki burgman
yamaha majesty
sym joyride

kalitelerine göre sıraladım, hepsi iyi motorlardır
  • dyna  (03.07.12 23:52:59) 
honda pcx de fena değil ama ikinci elleri gereksiz pahalı, motor hacmi sizi tatmin eder mi bilemem


  • dyna  (03.07.12 23:53:41) 
İlk defa motosiklet alacaksan maxi scooter yerine scooter al bence. Mesela 2. el bir honda ps150 (ya da sıfırını al). Sonra elden çıkarması da kolay olur. 8-9 yaşındaki aprilia'yı alıp iki sene kullansan 11 yıllık motoru sonra nasıl satacaksın di mi?


  • Fahrrad  (03.07.12 23:56:02) 
@dyna
söylediğin modellerin hepsi çok hoşuma gitti. direkt sattım mondial ile apriliayı..

  • ef  (04.07.12 02:26:29) 
@ef: dyna'nın söylediği modellerin fiyatlarına da baktın mı?
imza: Bir dost :)

  • Fahrrad  (04.07.12 13:22:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.