[]

kadın-erkek farklılıkları

İyi geceler..

Bir proje için kadın ile erkek arasındaki farklara dair bir fikir arayışı içerisindeyiz. Nedir sizce bu farklar? Karşılaştırmalar? erkek futbol izler - kadın dizi izler konusu çok klişe olduğu için bunları aşıp biraz daha yaratıcı şeyler paylaşabilirsek züpper olur :)


 
erkekler marstan, kadınlar venüsten

aynı gezegenden bile değiliz
www.idefix.com
  • password  (03.07.12 03:48:28) 
erkek para kazanır - kadın para harcar
nasıl?
çok itiraz olursa kriz döneminde büyüme gösteren tek sektöre bakmalarını söyleyebilirsin.
  • lunedor  (03.07.12 03:50:46) 
soruna cevap olur mu bilmiyorum ama kadınlar erkeklere nazaran sahip olmadıkları veya hoşnut olmadıkları şeyleri yapay yollarla tammalama konusunda çok takıntılılar.


  • 26.11  (03.07.12 03:52:56) 
  • ermanen  (03.07.12 03:58:05) 
tamamen toplumsal cinsiyetten soyutlanmış olarak bakmanızı tavsiye ederim konuya. yani erkekler arabalarla kadınlar bebeklerle oynar, tam bir toplumsal cinsiyet oluşumu ve süregelen dayatması. bunun yerine daha net ayrılıklar kullanılabilir. mesela erkek futbol izler - kadın dizi izler ama futbol izlemeyip dizi izleyen erkek de var. ben mesela. bunun gibi şeyler yerine daha somut şeyler. mesela erkekler kadınlardan fiziksel olarak daha kuvvetlidir, bunu gayet genelleyebiliriz, vb.


  • yule  (03.07.12 04:00:31) 
erkek para kazanir-kadin para harcar onermesi pek dogru degil..

kadin kendi kazandigi parayi harcayabilir pekala.bu durumda para kazanmis olmuyor mu?
ayni sekilde erkekler de hic para harcamiyorlar mi?ya da her erkek kendi parasini mi kazaniyor?
  • fraise  (03.07.12 04:07:13 ~ 04:13:17) 
@fraise +1 :)


  • lunedor  (03.07.12 04:47:13) 
erkek düşünür, kadın konuşur.
erkek gördüğüne, kadın duyduğuna inanır.

  • seyduna6687  (03.07.12 08:21:51) 
erkekler dışbükey canlılardır, kadınlar içbükey...


  • sic_co  (03.07.12 08:43:00) 
kadın hamile kalır erkek kalamaz diyecektim, o da oldu...
evet sanırım pek farkımız yok birbirimizden!

  • balik kraker  (03.07.12 08:58:09) 
Kadin en aydin toplumda bile erkegin bir altinda yer alir. Erkekler kadinlarin yapabildigi her isi yapar ama o islerin bir degeri oldugu takdirde; ascilar erkektir cunku para alirlar, kadinlar ayni isi evde yapar degersizdir cunku bu. Emegin karsiligi yoktur.

Ayrica kadindan bir cok konuda iyi olmasi beklenir: guzel olmasi iffetli olmasi vs vs ama bir baska ornek daha verecwgim. Evlisiniz ve eviniz daginik. Aa Ahmet evinin hali ne? Denmez. Ayse pis kadin denir. Sizden ayni ansa. Bir cok sey olmanizi ister toplum. Ikiyuzlukuk sadece kadina donuk vardir
  • sharon and hope  (03.07.12 09:23:00) 
  • Demet  (03.07.12 11:58:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.