[]

çalışırken iş görüşmesine gitme

selamlar,
benim şöyle bir sorum olacak. kariyer.net ve yenibiris com da cvlerim var. bundan neredeyse 1 yıl önce güncellenmiş cvler. en son yaptığım başvurularında 4 ayı vardır. ama halen buralardan telefon alıyorum.ve hepsine söylediğim şey, cv güncel değil, şu an çalısıyorum oluyor. ve eger haftasonu görüşmeyi kabul edeceklerse görüşmeye gelebileceğimi ekliyorum.
aslında başka bir iş derdinde değilim, işimi seviyorum ve ayrılmak istemiyorum. yaptıgım sey tamamen sartlarını öğrenmek ve işe kabul edildiğimi duyup ego tatmini yasamak.
soruma gelince, şimdi sizce ben bu adamlara bilmem ne şirketinde çalısıyorum diyim mi? yoksa sadece sektörü mü söyliyim. gerci adam adımı google da bir aratsa linkedinden facebooka, üniveriste notlarıma kadar zibilyon sey cıkıyor. yani şirketimi çok rahat öğrenebilir. bu durumda görüşmelere hiç gitmesem mi?
şu anki çalıştıgım iş açısından olumsuz bir sonuç doğurur mu?
Thanks&regards

 
yoo soyleyin, sizin ozellikleriniz, tarziniz onlari ceker de sizinle calismak isterlerse, su anda bir sirkette calisiyor olmaniz bir sey degistirmeyecektir. ama sirket hakkinda iyi kotu fazla konusmayin. bos geziyorum is bekliyorum demek daha mi iyi? bu isin size kattiklarini anlatin,daha fazla sini arzuladiginizi ekleyin vs.
guzel bi deneyim, neden gitmeyeceksiniz, kesinlikle gidin.
not at all
  • gunes123  (02.07.12 23:48:03) 
Tabii ki gitmekte fayda var. Sonuçta şirketle katolik evliliği yapmadınız. Bir gün çok cazip bir teklif gelir. Neden olmasın?

Sadece durumunuzu mülakatta anlatın. Aktif iş arayışında olmadığınızı bilsinler yeter.
  • hatali sifre  (02.07.12 23:55:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.