[]

İnt. Cafedeyim! Laptop sorusu acil?

internet kafedeyim 45 dk sonra kalkmam lazım. acil yardım lutfen.

25 dk önce pc de film izledim. ( gunde 8 saat açıık olur ) kapattım, tv de bişi var mı diye 15 dk sonra pc yi açayım dedim. açılmadı. guç gitmiyor sanırım. power tuşuna basıyorum 6-7 saniyede restart yapıyor. ekranın karanlık göruntusu gitmeden kapanıp tekrar açılmaya çalışıyor. bataryasını çıkarıp denedim yine de aynı. ne olmuş olabilir? öyle patırtılı pc kulklanıcısı değilimdir. sandalyeden duşmuşluğumuz ya da gulerken kahvemi puskurtmuşluğum yok. bir anda oldu. mal gibi hissediyorum kendimi. var mıdır çözumu falan? ciddi bişey mi? kaça patlar tahminen?


 
ram'den kaynaklanıyor gibi geldi, restart'tan hemen önce mavi ekran görünüyor mu? bir saniye bile değil böyle anlık? öyle bir şey varsa ram'den kaynaklanıyordur, zamanında ben de yaşamıştım.


  • sagopa kajmer mahlas kafkef  (02.07.12 20:15:16 ~ 20:15:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.