[]

kendi hazirladigim html sayfama wordpress blog yazilari eklemek

musterim bilgi verdigi tum iceriklerini tek bir sayfa uzerinde yayinlamak istiyor, ayni sayfanin en altinda da blog tarzinda resim yazi gibi paylasimlar yapabilmek istiyor. ben kendisine wordpress onerdim kolayca paylasimlar yapabilmesi icin ama o illa ki wordpresste olusturamayacagim yapida bi tasarim istedi, ben de webbuilder 8 ile tasarima basladim. acaba bu yaptigim html sayfasini bi sekilde wordpress icine yerlestirip sadece sayfanin en altinda post'larin gozuktugu bi alan olusturabilirmiyim? yani wordpress sisteminden buyuk olcude bagimsiz olcaz ama adam wordpress'e gircek post eklicek benim farkli bi sekilde hazirladigim web sayfasinda gozukcek o, neleri duzenlemem lazim nasi bi yol izlerim ya da daha iyi bi fikri olan var mi ne yapsak ya la? kabataslak anlatsaniz da olur ben bi sekilde yolunu bulurum onun :)




 
ftp ile baglanip tasarimi editleyerek benzetmek olabilir. yada direkt ftpden htmlleri wordpress sayfalarinin oldugu yere atacaksiniz. tabi bunun icin biraz php, css ve html bilmek gerek. eger cuzi bir rakama halletmek istiyorsan. r10da bu isi yapacak adamlar bulabilirsin.


  • dokunmakalbime  (02.07.12 09:52:45) 
az biraz bilgim var, satın aldığım wp temalarında baya bi değişiklik yapabiliyorum. slider, widget tarzı şeylerin yerlerini biçimlerini değiştirebiliyorum css ve php ile.
ben bu hazırladığım html sayfasını kullanıcam ana sayfa olarak. diyelim ki ftp klasörüne de yerleştirdim sayfamı ama bi şekilde bi kod ekleyerek wordpress yazıları da bi yerde gözükmeli. internette ne diye arasam ki bunu ben? var mıdır anlatan yerler?

  • gordon sen misin ses ver  (02.07.12 10:02:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.