[]

üniversite okuyanların yardımına ihtiyacım var

yarın yaz okulu için para yatırma günü. istanbul alev alevmiş. sınıflarda klima yok. ben de cok terlerim, cok bunalırım.

yaz okuluna gidersem dönem içi 2 gün boşaltıp, 2 gün de işe gideceğim. ama işe kesin gideceğim için, ya o 2 günü diğer günlere sıkıştıracagım ya da derslere gitmeden cabalayacagım.

gitmezsem de toefl calısırım diyorum ama her türlü istanbul da olacagım ben. eve klima almak lazım falan.

bi ihtimal daha var :) o da yaz okulundan sonra halim kalırsa agustos sonu eylül ortasına kadar toefl calısabilirim.

Herkes gibi dişini sık, git yaz okuluna mı diyorsunuz yoksa otur abi önce ingilizceyi hallet dönemde sıkarsın dişini mi diyorsunuz?

 
ingilizcenin durumu iyiyse yaz okuluna git. yaz okulu varken grammer tekrarı yap. sonra toefl çalış. hazır hissetmezsen dönem içide de devam edebilirsin.
boş dönem her zaman daha iyidir.
gün içinde açık havada güneş altında olmadığın sürece çok çok etkilemiyor sıcak.
gerçi ben şehrin tam içinde değilim, ondan da rahat olabilirim. ama estiği sürece iyi oluyor. hatta iki üç gün önce yağmur yağdı, o zamandan beri serin.
  • goldentitan  (02.07.12 00:20:32) 
yaz okulu ne denli önemli şu an senin için? onu bilelim ilk önce. almazsan dersi, gelecek sene işini çok zora sokacaksa bu durum.. veya ortalamanda çok çok dramatik bir artış getirecekse al tabii.


  • jack of hearts  (02.07.12 00:22:03) 
@jack of hearts ortalamama cok cok bir şey katmayacak ama, 5 kez aldıgım ve kaldıgım bir ders var. işte onu bir verirsem benden mutlusu yok. ingilizcem iyi bir kere girdim 70 aldım. calısırsam 20-30 gün istediğimi alırım inş.

madem arada yagmur yagdı, gölgede de cok fena değil umutlanıyorum yavaştan o vakit.
  • lion de la Turquie  (02.07.12 00:24:05) 
o zaman.. yerinde olsam yaz okuluna giderdim kesin. ingilizce'yi de beraber götürebilirsin aslında.


  • jack of hearts  (02.07.12 00:40:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.