[]

Yeni mac mini MC816LL/A

inceleyen yada kullanan varmı ?




 
Tam olarak neyi soruyorsun? İnceleme fırsatım olmuştu biraz.


  • ahmetcan44  (02.07.12 00:56:45) 
eski minilere göre performansı ve özellikle paylasımsız ekran kartı


  • mukon  (02.07.12 19:52:39) 
Paylaşımsız HD 6630M var üzerinde. Çok fazla şey test edemedim ama medyaları çözmede kusursuz. İşlemcisi de günlük işler fazlası için yeter de artar. Oyun performansını görecek kadar kurcalama imkanım olmadı ama bu kartla açamayacağı pek oyun da yok. Yani günlük kullanıcı için fazla bile bu cihaz ama zaman zaman grafik-tasarım işleri ve oyunlarla ilgilenen insanlar için hiç sorun yaratmaz.

Fakat bence çok önemli bir eksiği var; SSD. SSD'siz bu cihaz kısıtlanıyor. Özellikle uygulamalar arasındaki geçişlerde ve uygulama açılışlarında MacOS X'in tadını alamıyor insan. Eğer SSD alacaksanız şiddetle tavsiye ederim. Ömürlük bir bilgisayar. Diğer türlü hep bir şeyler eksik.
  • ahmetcan44  (02.07.12 21:43:06) 
ssd düşünmüyorum bütçe olarak max 2500tl.ssd ile cok masraflı oluyor,eğer grafik tasarım ugrassam düşünmeden alırdım ama sadece yazılımla ugrasacagım.bu ürünü yakından inceleyebilsem bunumu yoksa mbp 13' mü alacagım karar vericemde daha ürün yok teknomarketlerde


  • mukon  (03.07.12 15:40:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.