[]

dil okulu- wat?

iyi geceler herkese. önümüzdeki yaz work and travel yapmayı düşünüyodum ama araştırmalarıma göre dil açısından pek bi gelişim olmuyomuş. onun yerine ingiltere dışında dil okuluna gidebiliceğim bi yer var mı? ingiltereye giden arkadaşlarım aylık 5-6 bin ödüyolarmış, bu çok fazla. work and travelda çalıştığın için dil okuluna göre pek masraf olmuyodur heralde. önerilerinizi bekliyorum.




 
dil açısından hiç bi gelişim olmuyo, sex, kızlar, partiler açısından acayip verimli wat. erkek arkadaşım gittiydi de ordan biliyorum. ben olsam o paraya daha uygun ülkelerde dil okuluna giderim. misal: Malta.


  • keneabidin  (01.07.12 23:35:45) 
ya herkes atıp atıp tutuyor bu konuda.ben wat yaptım tek başıma gittim gezdim geldim.ya arkadaş dil okuluna gidiyosun insanlarla konuscaz ayakları.hödükmüsünüz abi turist olunca susuyormusunuz siz ? hem çalışmak kendi paranı kazanmak bunun sorumluluga varmak eve gidince kendi yemegeni yapmak gibi şeyleri suan hanginiz yapıyor.alın terinizle bi para kazanın iş hayatını ingilizce ögrenerek yapın.dil okulunda sana iş yönetmeligi hakkında yada amerika yasaları hakkında kültürel birşey anlatmıyorlar emin olun.dil okulunu destekleyenler orda gitsin kur atlasınlar.wat tamamen kültürel bir oluşumdur gelişimdir,hayat görüşü kazandırır kazandırmasada degistirir


  • mukon  (02.07.12 00:07:38) 
WAT - Dil bilmeyene birşey katmayan bir uygulama.
İngilizcenle iletişim kurabiliyorsan ve de konuşarak yapacağın bir iş bulabileceğin bir iş de seçebilirsen işine yarayabilir ama genelde tek başına ya da başka bir türk arkadaşınla gider fizik gerektiren garip işler yaparken bulabilirsin kendini.

Ama yine de imkanın varsa git burda boş bir yaz geçireceğine gider görürsün insanları hayatı USA'i Hatta universite 1 ya da hazırlıktan itibaren her yaz gitmeli hevesli biri.
  • hayyam ara  (02.07.12 00:11:17) 
eger ingilizcen upper intermediate falansa wat epey faydali olur bence. zaten dil okullarinda da dogrudan pek bi sey ogretmiyorlar. kaplan'a falan giden arkadaslar vardi, memnun degillerdi pek. hele bir de dil okullarina verdigin parayi dusunursen bence wat daha mantikli. bence calisma ortami ve biraz da sosyal cevre ile ingilizceni gelistirirsin.


  • toshiro  (02.07.12 01:58:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.