[]

staja başlıyorum

yarın staja başlıyorum koçtaş'ta, sizce yanımda küçük bi defter, ya da şöyle omuzdan askılı bi çanta götürmeli miyim? ilk iş tecrübem olacak, çok heyecanlıyım zaten şu anda. ne yapmalı servise binince? iş yerine gidince? bi de şehrin biraz dışında burası, acaba kahvaltı filan veriliyor mudur sabahları?

eblek eblek ortalıkta dolanmayayım bi de, daha ilk günden "ne ayak lan bu ibiş?" demesinler bana.


 
kahvaltını evde yap git. büyük ihtimalle kahvaltı vermeyeceklerdir aç kalmayasın oralarda. servise binince günaydın desen yeterlidir onlar sorarsa cevap verirsin. işe gidince de akışına bırak herşeyi:)

hayırlı olsun.
  • busabahlarinbiranlamiolmali  (01.07.12 17:53:16) 
götürmelisin tabi ki. iligili görünmekte fayda var. ayrıca senin gibi stajyerler mutlaka olacaktır çok fazla heyecanlanmana gerek yok. orada çalışanlar senin gibi yüzlercesiyle vakit geçirmiştir bu zamana kadar alıştırırlar.


  • canhavli  (01.07.12 17:53:55) 
defter götürmenin negatif bir yanı olmaz. ilgi çekici bir şey görürsen not alırsın, hem ilgili de görürsün güzel olur.

servise binince günaydın de ve kısmen arkalara doğru bir yere otur. bazı servislerde millet burası benim yerim kimse oturamaz modunda geziyormuş. arkalar boş olur genelde, sorun yaşamazsın.

iş yerine gidince insan kaynaklarına git. onlar seni yönlendirir. başka stajyerler de olacak. kaynaşırsınız.

kahvaltı olayı iş yerine bağlı. sen evde yapıp git. zaten orada verecekleri kahvaltı olsa olsa bir simit veya poğaça.

son olarak dediğim gibi seni ne yapman gerektiği yönünde yönlendirirler. ilk gün genellikle oryantasyon diye geçer. bir de tavsiye olarak gözünde büyütme çünkü çok büyük olasılıkla sana bir iş vermeyecekler. gidip mümkün olduğunca insanlarla konuş, sorular sor. yanında kesinlikle kitap getir. 150 sayfa olmasın, şöyle 500-600 olsun.
  • hayley williams ile evlenecek genc  (01.07.12 17:58:59 ~ 17:59:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.