[]

11 yasındaki kardese alınacak tavsiye elektro gitar

kucuk kardesim elektro gitar diye ağlıyor, önce erken dedim ama youtube'da küçük veletlerin döktürdüğünü görünce yeteneği varsa harcamayayım dedim. bu çocuğa alınması gereken gitar modeli hangisidir ve nereden alabilirim?




 
cort al. büyüyünce de giyer hem.


  • mortifera  (18.10.08 14:01:17) 
ben de cort derim... senkop'tan cort alın, bir de üzerinde overdrive olan küçük (10-15 watt) amfi alın yavrucağa.

aman diyeyim gitarı hemen bir luthier'e götürüp ayarlarını yaptırıp yeni tel taktırın. hemen soğumasın gitardan :)
  • yardimci  (18.10.08 14:13:17) 
cort x2 uygun olur. temiz 2.elini bulmakta kolay.


  • humin zararlisi  (18.10.08 14:36:59) 
Erken değil, tam zamanı.
Cort tabi uygundur kendisi için ama bir de 2. el piyasasına bak derim çok çok ucuz fiyatlara Squier bulabilirsin. Çok rahat eder tabi gitarda.

  • bitti  (18.10.08 15:25:19) 
Blues ve caza yatkınlık olucak gibiyse şunu:
www.mydukkan.com

Daha leş metal, hard rock'a ilgisi varsa (koçsa, aslan parçasıysa) şunu:
www.mydukkan.com
öneririm.

Amfi olarak ucuzlardan şuna bakınız: www.mydukkan.com

Gitar olarak Squier de denildiği gibi düşünülebilir. Biraz para daha konulup Epiphone veya daha iyi bir Cort alınabilir. Ibanez ve Jackson'ın alt modellerinden kesinlikle uzak durun.

Cort X-2+Amfi'yi peşin 450 ytl'ye ve hatta daha altına bulursunuz. Mutlaka pazarlık yapın.
  • there is nothing left for me  (18.10.08 18:41:24) 
çok teşekkürler.


  • nihilanth  (19.10.08 01:31:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.