[]

Şirket Arabası

Şirketin iş için alta verdiği arabayla geziliyor mu? Alıp şehirlerarası yola çıkmazsın tabii ki ama hani iş-ev-müşteri üçgeninin dışına arabayla çıkmak legal mi? Sözleşme vs. mi yapıyor şirketler yoksa hoşgörü mü hakim? Belirli bütçenin dışındaki benzini çalışan mı ödüyor mesela?

Edit: Orta karar pozisyonlar.


 
gayet gezilir. abartmamak kaydıyla.


  • Laplace  (01.07.12 00:34:22) 
valla ben tatile de gidiyorum, eşe dosta akrabaya da, bayiye de. bildiğin kendi hayatımda her iş için kullanıyorum.

pozisyon: satış şefi.
  • aradaki uzaklik  (01.07.12 00:38:47) 
o şirketine bağlı. bazı araçlarda araç takip sistemi var, bölge dışına çıkamıyorsun. bazı araçlarda yok, kafana göre takılabiliyosun. bazısında benzin sınırsız, bazısında haftasonları vs. gezeceksen benzinini kendin koyuyosun.


  • black sabahat  (01.07.12 00:41:59) 
Şirketine bağlı kimse demez istediğin gibi gez anuna koy istersen diye sadece görmezden gelebilirler. Kırmızı ışıkta yandaki arabada genel müdürle göz göze gelen arkadaşım var (Haftasonuydu , anında haftasonları şirkette bırakmaya başladı. İşten işe anahtarı alarak kullanabildi.) Bunun dışında kaza yaparsan sıkıntı olur , ölümlü kazaya karışırsan i.imgur.com


  • layer26  (01.07.12 00:55:01 ~ 04:16:50) 
Bir arkadaşımdan biliyorum. Şirket arabası ile belli bir saatten sonra ve habersiz yaptığı km başına belli bir ücreti çarpıp maaşından kesiyorlar.


  • Rmdy  (01.07.12 01:18:47) 
bizim şirkette müdürler hariç kilometre ve gps kontrolü var.
antalya, izmir, trabzon, çanakkale, nevşehir gibi tatillerimi değerlendirmişliğim var hem de bp taşıtmatik kullanarak benzine de para vermeden.

olay şirketin sana sağlayabileceği toleransla ve ağırlığınla ilgili.
  • kjswbdlkjfdlkj  (01.07.12 01:39:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.