Giriş
(3)

ben ettim siz etmeyin-portishead

squeeze
sayın ahali , Portishhead isimli grubun sarkılarını ben kacırdım siz kacırmayın . Trip-hop konusunda ben gayet basarılı buldum , meğer dünyanın bir yerinde tamamen sevdigim sekilde muzik yapanlar varmış , ama kaçırmışım . var mı baska bu tür temsilcisi bilen duyan eden ?
sayın ahali , Portishhead isimli grubun sarkılarını ben kacırdım siz kacırmayın . Trip-hop konusunda ben gayet basarılı buldum , meğer dünyanın bir yerinde tamamen sevdigim sekilde muzik yapanlar varmış , ama kaçırmışım .
var mı baska bu tür temsilcisi bilen duyan eden ?
0
squeeze
(01.07.12)
common of demons
(01.07.12)
portishead kadar "dark" olmasa da morcheeba çok şukeladır
0
shyzore
(01.07.12)
portishead gibi olamaz da
zero 7 de seversin bence sen.
0
LORDS
(01.07.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.