[]

tez basligini daha spesifik yapmak ve zorlanmak

Malumunuz tezime baslamak uzereyim tez konu basligi: The Impact of the governance in the European Union. bu konu daha ne kadar spesifik yapilabilir. hoca konuyu daha daraltmam lazim diyor ama ben kac gundur kaynaklara bakmam ragmen daha dogru duzgun bir sey ulasamadim. fikri olan daha once boyle bir calisma yapanlar engin bilgilerini benimle de paylasirsa cok memnun olurum.

simdiden tesekkurler..


 
konudan hiç anlamadan ilk aklıma geleni yazıyorum;

yönetişimin bir şey üzerindeki etkisi olsa ya? olmaz mı? belirli bir bölgeye odaklanılsa mesela? "the impact of the governance in the european union on ..." veya "the impact of governance on ... in the european union"
  • sanat guresi  (30.06.12 20:29:02 ~ 20:30:18) 
European Unioun in gercekten tumune mi bakiyorsunuz? Ilgi alaniniz ulkelere gore onu EU 27, EU 25 yapabilirsiniz yada new member states. Bunun disinda governance i ben de cok genel buldum. Hangi konunun yonetimi? Ethnic governance olabilir, economic olabilir...Yapmak istediginiz seye gore basligi daraltabilirsiniz evet. Ornegin: The Impact of Ethnic Governence: The Case of New Member States
Bir de European Unioun demeyin, European Union Countries deyin, nedense digeri cok dogru gelmedi.
Bolum political science mi?
  • gunes123  (30.06.12 20:32:20) 
ben de tam bu konuda kararsizim aslinda hangi basligi secmeli ve hangi basliktan daha cok kaynak bulabilirim onun derdindeyim :D cok tesekkur ederim anlamasan da aslinda yerinde bir yorum yapmis oldun.


  • murli  (30.06.12 20:35:36) 
@gunes123, aslinda yazdigin seyler cok dogru ve simdi butun bu yazdiklarina bakmaya kararliyim. bolum international business with economics.. kolay olur diye bu basligi sectim aslinda.


  • murli  (30.06.12 20:37:25) 
alt baslik seceneklerinden hangisinde daha fazla kaynak bulabileceginizin tek yaniti maalesef aramak. Sectiginiz birinde konuda ilerledikce gerekli bilgileri bulamayabilirsiniz bile, o zaman yine diger secenege gecersiniz. maalesef deneyecek yanilacaksiniz...ama sonunda konuya hakim olmak var.


  • gunes123  (30.06.12 20:38:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.