[]

Bir duyuru altında verilen cevaba 'evet o haklı bence de' demek...

..cevabın silinmesine mi neden oluyormuş?

enteresansınız hakkaten.


 
allah allaaaah bir çok forum sitesinde silinmiyor neden acaba.


  • ground  (30.06.12 19:40:58) 
sayın roket adam.

"o" dediğiniz kişi cevabını silerse, sizin "o haklı" dediğiniz cevap mik gibi açıkta kalmaz mı acaba?

ona hak vermeniz yüzünden silinmiyor. ama ona hak veriyorsanız bile neye hak verdiğinizi yazarsanız silinmez.

örnek: "şu ayakkabılardan hangisi güzel birinci mi, ikinci mi?"
a kişisi: birinci güzel
b kişisi: a kişisi haklı.

şimdi a kişisi cevabını silerse b kişisinin cevabı havada kalır. o yüzden b kişisi a kişisine hak vermek istiyorsa "a kişisinin dediği gibi birinci güzel bence de" falan diyebilir. o zaman silinmez.
  • kibritsuyu  (30.06.12 19:56:17) 
evet jangara nın dediği gibi modun cevabı uçmaz bencede.


  • yusufist  (30.06.12 20:37:51 ~ 20:38:27) 
@yusufist kişisi haklı. Modun verdiği cevap silinmez bence de.


  • ahmetcan44  (30.06.12 20:55:32) 
ahmetcan haklı. modun verdiği cevap silinmez bence de.

istediğiniz bu embesil ortam mı yani? sözlük mü burası da böyle dandik kurallar getiriyorsunuz anlamıyorum.
  • roket adam  (30.06.12 22:47:08) 
peki siz bu güzel ortamı daha verimli hale getirmek için haklı olduğunuz şeyi yazmaya niye üşeniyorsunuz? bir zahmet kime hak verdiğinizin yanında NEYE hak verdiğinizi de yazsanız hiçbir şey silinmez. yazmazsanız, iki ay sonra hak verdiğiniz kişi cevabını silerse sizin cevabınız da hükümsüz kalır. duyuru çöplük olur. biz de duyuru çölük olmasın diye "roket +1" "kibrit +1000" "roket haklı evet" gibi cevapları siliyoruz. ne var bunda? yazdığınız şey soruya cevap değil, başkasına cevap. soruya cevap vermek istiyorsanız bir zahmet cevabı da ekleyiverin soruya, sonra isterseniz hak mı verirsiniz, karşı mı çıkarsınız önemli değil.


  • kibritsuyu  (02.07.12 13:43:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.