[]

Microsoft Surface

Merhaba sevgili silikon vadisi sakinleri,

Birkaç ay içinde bir tablet alacağım. Bu microsoft surface aklıma oldukça yattı. Daha piyasaya çıkmadı ama oldukça ilgimi çekmeyi başardı.

Bu tableti daha çok iş için kullanmayı planlıyorum. Özellikle rahatça orada burada internete bağlanabilmek, not tutabilmek ve internet bankacılığını kullanabilmek en önemli şey benim için. Gerçi anladığım kadarıyla bunu herhangi ortalama bir tabletle de yapabilirmişim ama almışken güzel bir şey olsun istiyorum.

Ne zaman ülkeye gelir bu alet ve pro versiyonunun fiyatı ne olur? Bir tahmininiz var mı?

Teşekkür ederim.

 
daha var bunun gelmesine. en az 3 tahmini 5-6 ay.
fiyat ve sarj konusunda bir fikrim yok. sarj onemli bu zimbitilarda. 2 saat gidecekse hic gitmesin.

  • entrapmen  (30.06.12 17:28:33) 
@entrapmen, ciddenh o kadar uzun sürer mi gelmesi? 2 aydan fazla sürmez zannediyordum.


  • gyroscope  (30.06.12 17:31:02) 
ya cikis tarihi verilmedi urune. ms'in bu urunu cokca satmak amaciyla uretmedigi de malum (amac icin bkz windows 8). bu yuzden boyle hemencecik cikacagini zannetmiyorum. belki 2 ay icinde y.disinda satisa cikar ama turkiye'ye gelmesi yine bulur bayagi.

aciliyetiniz olsa zaten su an piyasadakilerden alirsiniz. madem bu urun dikkatinizi cekti en azindan her sey ortaya cikana bir bekleyin. sonra kararinizi verirsiniz. her seyin ortaya cikmasi birkac hafta icinde olur diye tahmin ediyorum.
  • entrapmen  (30.06.12 17:33:51) 
Bence de, surface beklenecek bir tablet değil şu an için. "Gözlük alcam Google Glass'ı beklesem mi" gibi bir şey olur. Tanıttılar ama, ne şarjı belli, ne fiyatı belli ne tarihi belli. Önce win8 çıkacak da, sonra görecez inşallah


  • dampire  (30.06.12 17:36:39) 
Aslında ürünün klavyesi ve güçlü bir işlemcisi olması beni cezbetti. Her şey çok muamma, hiç sevmedim bu durumu.


  • gyroscope  (30.06.12 17:42:50) 
türkiyeye gelene kadar eskir o (:


  • mortac  (30.06.12 18:41:52) 
(bkz: nexus 7)

ben olsam bunu alirdim, 200 dolar gibi fiyata boyle bi alet muazzam bence.
  • ocaan  (30.06.12 20:46:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.