[]

tem otoyolundan giderken sabiha gökçen için hangi yolu izlemeliyim?

selamlar. şimdi ben köprüye kadar tem otoyolunu kullanıyorum, köprüyügeçtikten sonra sabiha gökçene ulaşmak için hangi sapaklardan dönmeliyim?




 
Tem'den devam edin, sultanbeyliyi de geçince sağda via-port'u görürsünüz zaten, via-portun oradan çıkın, havaalanı tabelalarını takip edin.


  • dampire  (30.06.12 13:18:27) 
sadece ve sadece tabelaları takip et.


  • and justice erol  (30.06.12 13:29:08) 
tabelalar tam önüne çıkartıyor.


  • c1b2k3  (30.06.12 13:35:55) 
hiç bilmiyordum tabelalar ile gittim. çok da kolay oldu.


  • ykyt  (30.06.12 14:03:46) 
o yol boyunca eşşek kadar yazılan tek yer sabiha gökçen. tabelalarla ankara yolunda şaşırırsın ama sabiha gökçen'i şaşırmazsın. sen sadece yola çık.


  • iddaaci  (30.06.12 14:53:53) 
gittim. gitmez olaydım. tam 1 saat köprüde kontak kapattım.


  • mtrsykl  (30.06.12 18:18:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.