[]

kulturtv siparişi gelen var mı?

sanırım yalnız değilim, dikkate değer sayıdaki kişi kulturtv kampanyası ile birsuru kitap aldı, sitemleri çöktü falan. peki sipariş verip de eline kitapları ulaşan var mı ya da siparişleriniz hazır konulu mail alan oldu mu?
ptesi sipariş verdim, aynı gun siparişiniz alındı maili aldım, başka bi numara yok, korkuyorum. (merak edenler için kapıda ödeyeceğim seçeneğini işaretledim.)



 
ben de geçtiğimiz cumartesi sipariş verdim. hala haber yok..
o "7 iş günü içinde teslim" muhabbeti de hikaye..çünkü eylülün 20'sinden beri bekleyen bir arkadaşım da var. üstelik siz,biz şanslıyız yani,biz kapıda ödemeyi seçtik , bi kaybımız yok..
kredi kartı numarasını veren, yüklü hesabı tek seferde ödeyen ama kitaplarından haftalardır haber alamayan insanlar var.
indirim şahaneydi, ama işte yeni açılan bir site olarak öngörememişler böyle bir yoğunluk olabileceğini..
o yüzden bikaç hafta gecikme sonrası,kitaplarımıza ancak ulaşırız diye düşünüyorum.
  • hickiran karasinek ve uyuyan karinca  (17.10.08 20:34:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.