[]

Behzat Ç. merak ettiklerim

Behzat Ç. dizisini izlemiyorum, filmi izledim sadece, Behzat'ın ekibinde ofiste acunun yarışmasında kutu açan eli yüzü düzgün bi adam var, neci lan o? Filmde en figurandan daha figüran bi rol vermişler dizide ne yapıyor adam, arada konuşturuyorlar mı bari? Bi de bana biri Behzat Ç'nin kızı nasıl öldü, Behzat'ın karısı falan yok mu biri özetleyebilir mi? Teşekkürler.




 
adam pisliğin teki rıza baba


  • jangara  (29.06.12 22:29:38) 
kızının nasıl öldüğü karışık konu hatta dizinin süregelen alt konusu bu, izleyeceksen hiç bilme. ve karısı yok eski karısı var sonuçta mitoz bölünmemiş amirim.

bence dizinin ilk bölümünü izle orada sorularına cevap bulursun hatta seversen devam da edersin ki bence dizinin ilk bölümü filme 5 basar.
  • lunedor  (29.06.12 22:41:02) 
eski karısı var Ceyda.Bi de şu an ki karısı vardı ya da var savcı olan Esra.
O Acun'da ki elemanı da önce hep dışlıyolardı kimse sevmiyordu bunu.Sonra bu olay yerici oldu.Daha sonra da emniyet içindeki köstebek oldu.

  • Skey295  (29.06.12 23:14:08) 
sürprizlerini söylemeden cevap vereyim.

o adam selim. önceden cinayet büronun ezik elemanıydı. özellikle harun aşağılar dururdu. cinayet bürodaki eda ile sevgiliydi. harun da eda'ya kesikti. sonra selim ile eda nişanlandılar. selim eda'yı aldattı. behzat da selim'e siktiri çekti. o da gitti olay yeri bürosunda çalışmaya başladı. ikinci sezonda olay yerci olarak gördük.

behzat ç'nin ceya isimli bir karısı var. bir de berna diye kızları. önceden boşanmışlar. berna da kendini barın terasından atarak intihar etti. ceyda kafayı yedi.
  • kibritsuyu  (30.06.12 07:19:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.