[]

sony ericcson live with walkman (wt19i) (nasıl bilirisiniz ? )

selamlar;
sony ericsson walkman live marka cep telefonu almayı düşünüyorum.

android olması işlemci hızı ve fiyatı( vatan da bugüne özel 539 tl) bu cihazı seçmemdeki sebep.

artık androide giriş yapmanın zamanı gelmişti bence :)

sizce nasıl ? almalı mıyım? daha iyi bir alternatif var mı?

(not: beyaz olanını alacağım sanırım.)
(not 2: indirim "bugün" e özel o yüzden ilgilenirseniz sevinirim.)

edit: teknik bir aksaklık sebebiyle resim ekleyemiyorum. merak edenler için: ww w.vatanbilgisayar.com/cep%20telefonu/sony-ericsson-se_wt19i_wh-walkman-live-cep-telefonu-(beyaz)/productdetails.aspx?i_id=57634

 
ben de araştırdım o telefonu kullananlar memnun ama müzik olarak çoğu kişi xperialardan bir farkı yok diyorlar, bazıları da çok iyi diyorlar. yurtdışında yanında şu kablosu dolanmayan live bilmemne kulaklık verilirken(150 dolarmıymış neymiş) biz de çok dandik bir kulaklık çıkıyormuş içinden, kaliteli bir kulaklık şart diyorlar. yani anladığım kadarıyla walkman adına çok layık değilmiş.

boyut ve fiyat/performans olarak çok güzel telefon bence. xperia mini gibi kitlenme sorunları falan olmuyormuş sanırım. 4 çekirdekli telefonların canavar performansı gibi bir beklentin yoksa al derim.
  • r_u_h  (29.06.12 13:36:22 ~ 13:36:41) 
@r_u_h
(nickin güzelmiş :) )

hocam ben fiyat performans açısından düşünüyorum. tabi ki çok mükemmel telefonlar var ama öyle 800-1000 ty filan vermeyi düşünmüyorum en fazla 600 iyidir ki bu telefon 539 şuan.
  • infernalcadre  (29.06.12 14:13:10) 
ehehe sağol :)

ben de senin gibi düşünüyorum o yüzden ideal göründü bu telefon bana. tek elle kullanımı falan da rahat, at kafası kadar telefon sevmiyorum, üstten kulaklık girişi olması da hoşuma gitti o yüzden almayı düşünüyorum.
  • r_u_h  (29.06.12 14:20:34) 
bence gayet iyi bi telefon.fiyat bakimindan yorum yapmam sacma olur belki cok fikrim yok ama, telefon olarak gayet iyi.


  • serabetan  (29.06.12 21:01:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.