[]

sakal vs iş görüşmesi

yarın avivasa finansal danışmanlık için mülakata çağırdılar. bir araştırma ile finansal danışmanlık denen işin aslında satış olduğunu öğrendim. şaka gibi sabit maaşı 660 lira falanmış. prim mrim. neyse ben bu işe daha yönetim kademesi olarak başvurmuştum ve gitmeyi düşünmüyorum.

neyse ilerde tecrübe olur diye gireceğim grup mülakatına da sakala kıyamadım. yanlar kirli sakaldı makine ile temizledim bir de jiletledim kaldı top sakal. zaten sarışınım öyle çok sakalım yok. kıyamadım da kessem 2-3 hafta sürecek düzgün uzunluğa ulaşması.

gene bir neyse daha. bunlar mülakatta benim sakala kilitlenip kalmazlar dimi_? sakal üstünden gitmez dimi mülakat_? sorarlarsa işe başlarken keserim merak etmeyin desem ters anlamazlar falan filan dimi_? bir de burda kesinlikle çalışmayacam yani en azından bu pozisyonda.

 
okulu uzattın işe başlamayı uzatma bari, kes gitsin
:)

keskinoğlu görüşmesinde taktılar benim sakalıma, başlayınca kesersin di mi dediler he dedim.
  • dieselsingle2  (29.06.12 01:56:06 ~ 01:57:49) 
ayıp olmasın diye gidiyorsan, adamlara işe başlayınca kescem demene gerek yok. Gidersin görüşmene, olay sakala dönerse, teşekkür edip çıkarsın bu kadar basit. Sakal, dövme, küpe genel olarak normal şeyler, tamam görüşmeye parlak ve küpesiz gitmek gerek de bu durumda birşey farketmez


  • bonjurkes  (29.06.12 01:56:27) 
@diesel panpa hedefleri büyük adamım. iş bankası uzman yardımcılığını reddetmiş insanım sonuçta.

sakal zaten işe başlayınca gidecek daha ne zaman sakal bırakacam o yüzden kesmiyorum. bir de çok yakışıyor bana. sakalsız 5 birim yakışıklıysam top sakalla 7 full sakalla 10 birimim.

@bonjurkes aynen öyle bugün araştırmadan evet gelirim dedim. eve de yakın hem ayıp olmasın hem de tecrübe olsun.

@want2die yok yanları falan temizledim zaten yanaklara bakan sabah traş olduğumu anlar zaten sakallar hafif sarı kendimde sarışın bembayaz insanım. kirli sakal falan yok. bildiğin jiletle aldım yanakları boynu.
  • ayiadam  (29.06.12 02:03:54) 
Hocam kökü baskasindaysa sakalin kesme ama yok sendeyse kes gitsin. 1 haftada uzuyor zaten ve kil tuy yuzunden bosuna negatif izlenim birakma. Bu isin raconu bu. Jilet gibi bir takim elbise + temiz yuz. Baska opsiyonu yok bunun ozellikle de gittigin yer kurumsalsa. O gorusme ise baslama yolunda attigin ilk adim. Verecegin izlenim
Cok onemli.

Top mop kirli keci cember ay bunlarin hicbiri olmaz.
Adam falan gorusmede laf sokar sakalina sonra bosuna tadin kacar kil tuy yuzunden gerek yok.

Ben ik ci olsam ve karsima sakalli gelse adam 1-0 maglup baslar. Hem ozensiz hem de ciddiyetsiz derim. İki dakika tras olmak zor mu geldi diye de sorarim.
  • skywalkeremre  (29.06.12 02:16:21) 
top sakal +5 CHR ve +3 INT verir, kesme bence


  • alletroop  (29.06.12 02:30:50) 
Sakalla gitme bence. Kiminle nerede karşılaşacağın belli olmaz sektörde. Bakarsın adam sana takar, 6 ay sonra farklı bir görüşmede karşına çıkar.

İş bankasını ne ara reddettin onu anlayamadım. Daha kimseye teklif verildiğini hatırlamıyorum bu dönem. Sınava gitmeyi mi reddettin? :)
  • daddy  (29.06.12 02:53:11 ~ 02:55:01) 
aa aynı iş için ben de görüşmeye gidicem bence kesme panpa gerek yok, ben 3 haftalık sakal ve eşofmanla gidicem öyle rahat imaj vermek gerekiyormuş, içeriden bilgi aldım sana da ben tavsiye etmiş olayım.


  • lunedor  (29.06.12 03:09:08 ~ 03:09:26) 
o da bir sey mi ya, ben ropdösambir ile mülakata gittim. direk adilar.


  • apiko  (29.06.12 06:51:24) 
@lunedor
iş hayatında çok yüksek mevkilere geleceksin emin ol. belki de oralardasın :)

  • ex902  (29.06.12 07:56:19) 
hayatımda girdiğim en kolpa grup mülakatı idi. iyi ki kesmemişim sakalı. grup mülakatı adı altında şirket tanıttılar ya laa abooo.


  • ayiadam  (29.06.12 12:14:34) 
gazan mübarek olsun, iyi ki uymamışın bize asjdaksl


  • dieselsingle2  (29.06.12 15:21:19) 
nasıl bir kurumsallıksa 2 saat sonra sonucu söylediler. olumlu geçmiş :D


  • ayiadam  (29.06.12 16:26:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.