[]

accık acil - baldır sorunu

hello,

yatakta bacaklarımı gererken, ileri dümdüz uzatıp germe hareketi, sağ baldırıma şiddetli bir ağrı girdi, bir süre öyle kaldım, baya acıdı falan derken sonra kendi kendine ağrısı azaldı.

Yalnız şu an o ayağımın üstüne basınca ağrıyor.

Sorularım

1-) Ne yapmam gerekiyor? Soğuk, sıcak kompres vs.
2-) İlla hastaneye falan gitmeme gerek var mı bu saatte? Yoksa yatıp uyusam sabaha geçer mi yoksa daha mı beter olur?

 
kramp gibi görünüyor. bir şey yapmana gerek olduğunu sanmıyorum sadece kaslarını zorlamadan ısıtmanı öneririm. eğer tekrarlarsa da bir doktora başvurman gerekebilir.


  • redwolf  (29.06.12 01:22:20) 
iğne batır kasılma devam ediyorsa.


  • nutella yerken sandalyeden dusup geldim  (29.06.12 01:24:14) 
gerdir iyicene kası zıt yönde. bu sabah aynı sebeple uyandım iki üç saat yürüyemedim. doktora gitsen kas gevşetici verip yollayacaklar varsa iç bir tane uyumaya çalış


  • mr fusion  (29.06.12 01:27:12) 
kramp girmiş.

1-2 gün acıması normal.doktora girsen gülerler

ilaca bile gerek yok,acın azalacak
  • password  (29.06.12 02:20:38 ~ 02:21:18) 
şayet krampsa, sayesinde az uykudan acıdan sıçrayarak uyanmadım. deneyimlerimden yola çıkarak 1-2 gün hafif acısının devam edeceğini söyleyebilirim.

kas gevşetici+1 diyeceğim bu durumda, o da ağrı katlanılmaz boyuttaysa, yoksa gerek yok.
  • neskafefincanindaturkkahvesi  (29.06.12 02:22:45) 
gec kalmisim biraz ama ayda bi kere falan oluyor bana bu.. belli bi sure sonra, maksimum 1 gun, kendiliginden geciyor.. sanmiyorum doktora gitmen gerektigini..


  • buzzlightyear  (29.06.12 02:23:23) 
kramp kendisi geçecektir. rahatsız ayakkabı veya çok ayakta kalmaktan olabilir.çok sık tekrar ediyorsa magnezyum eksikliğidir.


  • conchita  (29.06.12 02:45:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.